- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 325
- Поени од реакции
- 11
Ќе предложи ли некој игра во стилот на Painkiller или никој не знае за некоја таква друга?Пишав погоре но гледам дека нема одговор нека напише некој знае или не знае?
Во моментов се сетив само на: Serious Sam, Will Rock, посебно втората, пред едно 10-тина години се имам оставано со другари LAN.Ќе предложи ли некој игра во стилот на Painkiller или никој не знае за некоја таква друга?Пишав погоре но гледам дека нема одговор нека напише некој знае или не знае?
Quake 4Ќе предложи ли некој игра во стилот на Painkiller или никој не знае за некоја таква друга?Пишав погоре но гледам дека нема одговор нека напише некој знае или не знае?
Battle Realms - постара е ама многу добра!Кажете некоја стратегија ама интересна да биде..
освен ред алерт и ејџ оф емпајарс..
Земи играј ги Deus ex 1 и Deus ex:Human revolution.Од прва перспектива се,ама не се класични пуцачини,повеќе тераат кон RPG со доста флексибилен гејмплеј и многу добри приказни.Ќе може некој да предложи некоја добра игра само да не биде FPS и да не биде нешто ко Skyrim. Од овие поновиве сите наслови ги имам свртено, незнаев кај да прашам па затоа тука прашав.
Види, искрено мислам дека твојот мозок е престар за овие игри. Едноставно, не сакаш да седнеш и да се забавуваш.Кој е бадес? Данте, Кратос, 14тиот јавач на апокалипсата? Или пак Бетмен?
Овие за малиот прст мене неможат да ми се фатат. Само вода можат да ми носат и да ми ги мијат нозете.
COD Modern Warfare 3Може некој да ми препорача некоја онлајн игра со подобра графика ( само да не е wow ).
Ја иамCOD Modern Warfare 3
Епа ај ќе си играме “ја иам - ја неам“Ја иам