Препораки за игри

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Ќе предложи ли некој игра во стилот на Painkiller или никој не знае за некоја таква друга?Пишав погоре но гледам дека нема одговор нека напише некој знае или не знае?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ќе предложи ли некој игра во стилот на Painkiller или никој не знае за некоја таква друга?Пишав погоре но гледам дека нема одговор нека напише некој знае или не знае?
Во моментов се сетив само на: Serious Sam, Will Rock, посебно втората, пред едно 10-тина години се имам оставано со другари LAN.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Quake 4

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Кажете некоја стратегија ама интересна да биде..
освен ред алерт и ејџ оф емпајарс..

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ќе може некој да предложи некоја добра игра само да не биде FPS и да не биде нешто ко Skyrim. Од овие поновиве сите наслови ги имам свртено, незнаев кај да прашам па затоа тука прашав.
Земи играј ги Deus ex 1 и Deus ex:Human revolution.Од прва перспектива се,ама не се класични пуцачини,повеќе тераат кон RPG со доста флексибилен гејмплеј и многу добри приказни.

Ако веќе не си толку по FP,тогаш Prince of Persia,Witcher,Tomb raider...

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ај кажете некоја игра со трки со коли ама да можи да се игра на нет против друг играч.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кој е бадес? Данте, Кратос, 14тиот јавач на апокалипсата? Или пак Бетмен?

Овие за малиот прст мене неможат да ми се фатат. Само вода можат да ми носат и да ми ги мијат нозете.
Види, искрено мислам дека твојот мозок е престар за овие игри. Едноставно, не сакаш да седнеш и да се забавуваш.

Тие ликови и се како badass, едни од најепско забавните cut-scenes се баш со Данте и Неро, на пример. Сега, нормално, тебе не ти се забавни, ама ти реков, ти делиш мислење со некои 40-50 годишни луѓе, ист mind set.
Тие луѓе едноставно ги рипаат овие игри и не се замараат со нив. Зашто? Бидејќи се 0,001 % од светската популација, niche маркет.

Нема ништо лошо во ефтина забава, да се млатиш додека правиш паузи од учење и да гледаш сцени со курчењата на Неро. Напротив, ова само ти го прави животот поинтересен, ако можеш да го прифатиш како забавен. Затоа јас им завидувам на 15-16 годишњаци кои сеуште се палат на Асасинс Крид или новата MW3. Они уживаат, без разлика дали тоа е ефтина забава или комплексно сложена игра.

Јас не можам веќе да играм спамерски игри (како AC на пример, дадов шанса, ја откажав) и потајно му завидувам на Корун зашто сеуште ја игра и може да ужива. Ама јавно го хејтам заради тоа.

Али искрено, се надевам дека нема да дојдам на тоа твое ниво, каде што 99% од игрите ќе ми бидат булшит за играње.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Абе јас мал сум, уште си играм такви игри ама скришум.

Нема ефтина или нефтина забава. Има забава и забава. Тоа оди всушност на поопшто ниво па има позитивни емоции.

Сегашните (високобуџетни) игри користат само неколку начини (5, 10 шознам, малку се) да стимулираат само дел од тие емоции. А можат барем дупло повеќе од тоа.

Кога јас зборувам како што зборувам, тоа го велам во името на иновацијата, на прогресот и на револуцијата. Оти ако си продолжиме да играме онакви игрички и да трошиме пари на нив ќе нема напредок.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Може некој да ми препорача некоја онлајн игра со подобра графика ( само да не е wow ).

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Дајте некоја игра која нема да ми даде да станам од писи,било каков жанр(освен РПГ),само да е заразна,а не како некој,меех,ја играм али онака..

Kajgana Shop

На врв Bottom