(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Тотенхем ги пушта Кин и Бербатов?
Според пишувањето на таблоидот Сан, Тотенхем се подготвува деновиве да ги прифати понудите на Манчестер Јунајтед и Ливерпул за Димитар Бербатов и Роби Кин.

Сан истакнува дека менаџерот на Тотенхем, Хуанде Рамос успеал да го убеди раководството на клубот дека со парите што ќе ги добие од трансферите на двајцата фудбалери може да ангажира соодветни замени.

Се очекува лондонскиот клуб да ги прифати понудените 25 милиони фунти за трансфер на Бугаринот, Бербатов во Манчестер Јунајтед односно 18 милиони за премин на Кин на Енфилд Роуд.

Сумата од 42 милиони ќе биде доволна за две нови засилувања, а Рамос наводно го убедил раководството да им дозволи трансфер на двајцата фудбалери бидејќи во тимот не му требаат играчи кои секојдневно размислуваат за друг клуб.:wink:

Mozebi e redno veke Berbatov da dojde vo Manchester.:wink::helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
изгледа немат..ама кристиано не го давамеее

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Carrick has United at heart:vozbud: Каков наслов еј! А се бунеше едно време како само игра за тоа шо е платен и не знам што :) Е Керику, коњу еден :uvo: играш во Јунајтед, не во останатите :helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Некој викат дека Браун се вратил во Манчестер, ама читам сега на официјалнта страна, ќе играл против Пиратите!!

Инаку со кој состав играме ? Не пишува никаде...

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Пушти на Telesport имаш директен пренос и ќе видиш кој играат

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Абе јас да имав Телеспорт, немаше да прашувам..

А ако ти е толку тешко да напишеш, немора, некој друг ќе напише.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
фостер
Браун Фердинанд Иванс Силвестре
Иглс Керик Гибсон ЛиМартин
Кембел Тевез

патем добра игра

ЛиМартин 23 мин гол асистенција од Кембел бре што младичи имаме

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.061
Поени од реакции
5.702
Моментално ја гледам утакмицата..Манчестер си играат како на тренинг, а овие другиве како финале на Лига на Шампиони да им е..:smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Моментално ја гледам утакмицата..Манчестер си играат како на тренинг, а овие другиве како финале на Лига на Шампиони да им е..:smir:
Па секогаш кога ќе игра некој јак тим со реноме против некој од рангот на овие Орландо ќе биде така.
Кај појакиот тим се игра без мотивација, овие па мислат ако го победат на пријателска не знам што направиле.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.061
Поени од реакции
5.702
Манчестер води со голот на Ли Мартин..Со глава...Добар гол..
Па секогаш кога ќе игра некој јак тим со реноме против некој од рангот на овие Орландо ќе биде така.
Кај појакиот тим се игра без мотивација, овие па мислат ако го победат на пријателска не знам што направиле.
Токму така..
btw Јак потпис:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Манчестер води со голот на Ли Мартин..Со глава...Добар гол..

Токму така..
btw Јак потпис:)
Хаха фала. :)

Него не беше со нога голот? Или ја сум се збунил? По асистенција на Кембел, Мартин го даде голот ама со нога беше. :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.061
Поени од реакции
5.702
Хаха фала. :)

Него не беше со нога голот? Или ја сум се збунил? По асистенција на Кембел, Мартин го даде голот ама со нога беше. :)
Па во мешаницата како со глава да го даде како што гледав..Можеби и јас сум направил превид..А од кај се овие Пиративе?Од Карибите?Или?:pos2:
едит ..Амери биле..Орландо!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе луѓе сега е 9 саат само што се вратив од дома ај кажете ми мечов е на полувреме заврши ли или што

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom