Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Од каде ако не од Шутка транс :D . . пишуваше : тресови за само 300 ден . . :D и ја одам зеам и да ме нема :)
:pos: Fly Emirates? Ако е добар јас зимам 3 во сите бои а мош ќе ми ги дадат по 250 :P само да не е прозирен материјалот. :D

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
:pos: Fly Emirates? Ако е добар јас зимам 3 во сите бои а мош ќе ми ги дадат по 250 :P само да не е прозирен материјалот. :D
Да да .. го прашувам зошто нема од другите него само од Ибра, он вика па знаеш брат еве ќе го продават Робињо, ќе го продават Пато, само Ибра ќе остане. . само од него има .. вика земај брат за џабе се :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Да да .. го прашувам зошто нема од другите него само од Ибра, он вика па знаеш брат еве ќе го продават Робињо, ќе го продават Пато, само Ибра ќе остане. . само од него има .. вика земај брат за џабе се :D
Од белите и црните има ли? Да не одам за џабе само со еден црвен да си дојдам. :D

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Од белите и црните има ли? Да не одам за џабе само со еден црвен да си дојдам. :D
Само црвени мислим дека има .. не видов дека има други . Штета што има само од Ибра, ја сакав и од Силва да земам, ама немаше од Робињо камо ли од Силва :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Гледам низ интернетов се мотка една слика, демек вакви ќе бидат новите дресови за идната сезона. Е сега колку е вистина ова или некој шарлатан сака само пари да земе ќе видиме, а и заборавиле да остават место за скудетото на средина :icon_lol:

Вакви по 3-4 излагаат на интернетот и никогаш не се ни слични со тие што ќе бидат за претстојната сезона. Само кога ќе видиш официјално соопштение од acmilan.com тогаш верувај. Какви колекции од дресови си чував јас од вакви сликички појма немаш.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
По повод победата синоќа .. си купив нов дрес од Кадабра . . :icon_lol: :icon_lol:
Дрес од Ибра бел за 700 ден во онаа продавницата за дресови и спортски реквизити кај кино милениум во гтц (полу-оргинал :D)
Не дека ги рекламирам, али освен фан-шоп они вака имаат голем асортиман на дресови и на навивачка опрема само што овие се така поефтини.
Иначе и ја си имам нов дрес ама од Бразил го добив на поклон без име без ништо и многу нормално дека го испишав името на Ил Монстро :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
лошо
ептен лошо
најлошоооо! :mad:
Силва се повредува пред најбитната утакмица во ЛШ
Така би идел суперлативот за лошо.
Со барса мислам дека ќе заврши х 1-1 или 2-2.Се така мислам.Боатенг и Ибра ќе изиграат топ,а антонини ќе се надмине себе :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
неможам да најдам за Силва 3 Недели..ај дајте линк..
Многу ќе фалат Абате Бомел и Силва... Осеќам дека Бонера ќе се потврди дека е најглуп на свет . .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не им се мислете многу,ќе ги тепате дома...;)

Таму ќе биде проблематично,али Неста и Мексес ќе се држат у одбрана.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899

Kajgana Shop

На врв Bottom