Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Од каде ако не од Шутка транс :D . . пишуваше : тресови за само 300 ден . . :D и ја одам зеам и да ме нема :)

:pos: Fly Emirates? Ако е добар јас зимам 3 во сите бои а мош ќе ми ги дадат по 250 :P само да не е прозирен материјалот. :D

:pos: Fly Emirates? Ако е добар јас зимам 3 во сите бои а мош ќе ми ги дадат по 250 :P само да не е прозирен материјалот. :D
Да да .. го прашувам зошто нема од другите него само од Ибра, он вика па знаеш брат еве ќе го продават Робињо, ќе го продават Пато, само Ибра ќе остане. . само од него има .. вика земај брат за џабе се :D

Да да .. го прашувам зошто нема од другите него само од Ибра, он вика па знаеш брат еве ќе го продават Робињо, ќе го продават Пато, само Ибра ќе остане. . само од него има .. вика земај брат за џабе се :D
Од белите и црните има ли? Да не одам за џабе само со еден црвен да си дојдам. :D

Од белите и црните има ли? Да не одам за џабе само со еден црвен да си дојдам. :D
Само црвени мислим дека има .. не видов дека има други . Штета што има само од Ибра, ја сакав и од Силва да земам, ама немаше од Робињо камо ли од Силва :D

Гледам низ интернетов се мотка една слика, демек вакви ќе бидат новите дресови за идната сезона. Е сега колку е вистина ова или некој шарлатан сака само пари да земе ќе видиме, а и заборавиле да остават место за скудетото на средина :icon_lol:

AC%20Milan%20Home%20Soccer%20Jersey%20(2012-2013).jpg
Вакви по 3-4 излагаат на интернетот и никогаш не се ни слични со тие што ќе бидат за претстојната сезона. Само кога ќе видиш официјално соопштение од acmilan.com тогаш верувај. Какви колекции од дресови си чував јас од вакви сликички појма немаш.

По повод победата синоќа .. си купив нов дрес од Кадабра . . :icon_lol: :icon_lol:
Дрес од Ибра бел за 700 ден во онаа продавницата за дресови и спортски реквизити кај кино милениум во гтц (полу-оргинал :D)
Не дека ги рекламирам, али освен фан-шоп они вака имаат голем асортиман на дресови и на навивачка опрема само што овие се така поефтини.
Иначе и ја си имам нов дрес ама од Бразил го добив на поклон без име без ништо и многу нормално дека го испишав името на Ил Монстро :)

лошо
ептен лошо
најлошоооо! :mad:
Силва се повредува пред најбитната утакмица во ЛШ
Така би идел суперлативот за лошо.
Со барса мислам дека ќе заврши х 1-1 или 2-2.Се така мислам.Боатенг и Ибра ќе изиграат топ,а антонини ќе се надмине себе :)

неможам да најдам за Силва 3 Недели..ај дајте линк..
Многу ќе фалат Абате Бомел и Силва... Осеќам дека Бонера ќе се потврди дека е најглуп на свет . .

Не им се мислете многу,ќе ги тепате дома...;)

Таму ќе биде проблематично,али Неста и Мексес ќе се држат у одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom