Сакате ли да дојде Џастин Бибер во Македонија?

Дали сакате да дојде Џастин Бибер во Македонија?

• Не

Гласови: 13 11,6%
  • НЕ!!!

Гласови: 14 12,5%
  • Кој к*р е Џастин Бибер?!

Гласови: 43 38,4%
  • НИКАКО!

Гласови: 12 10,7%
  • Јас имам над 12 години, значи НЕ!

Гласови: 27 24,1%
  • НЕ! (и образложи зашто НЕ!)

Гласови: 3 2,7%

• Вкупно гласачи
    112
V

Vollstandig

Гостин
Времето во кое растев јас и музиката за деца:

Музиката со која денешните деца растат:

Разликата е во полот. Во горната песна, пее девојче, и знаеш оти е девојче.Во втората песна, пее девојче, а се вика џастин бибер.

Ја имам едно правило, местење интернет + пристап до фејсбук + слобода на изразување = строго над 21 година.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Времето во кое растев јас и музиката за деца:

Музиката со која денешните деца растат:

Разликата е во полот. Во горната песна, пее девојче, и знаеш оти е девојче.Во втората песна, пее девојче, а се вика џастин бибер.

Ја имам едно правило, местење интернет + пристап до фејсбук + слобода на изразување = строго над 21 година.
Еве и ја сум 15 години,па не го слушам ова утепаново од Господ.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Yeeeeeeee justin kje dojde vo MK yeeeeeeeeeee

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Ако се лажеме ќе дојде. Не паради, не чуда, нема шанси да дојде.
Дали сакам или не, е многу небитно. Нит би ми пречел нит би имал аир, така да...

B

Bonux

Гостин
НЕ! ( и образложи зашто НЕ! ) -образложението е напишано во истата анкета под точка бр-3. :свиркам:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Сакам, да. Ќе играме плејстејшн, фифа или пес, зависи што ќе одбере он.

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
nit mu imam slusnato pesni na detevo a i nemam nekoja posebna zelba a koi kreten*i ste vie sto komentirate nesto sto ne sakate a sigurno go imate slusano cim imate dobieno nekakva slika pa malo si e detevo si prai pari uspealo vo zivot ne se zamara za komentari od vakov tip
neli izgledot i ne e tolku biten ako si ima publika vo makedonija neka dojde sto ima veze
na boki 13 mu idat po koncerti pa zasto kaj detevo da ne dojdat jas ne gledam deka detevo e homoseksualec ili se oblaka pederski
toa go bara publikata toa im se nudi
ako mozat kopiljacive da se palat po slatkar koj sto e narkomaniste tesko zasto da ne mozat po ovoj :свиркам:

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И да дојде исто ко да не дошол.Ќе има толку обезбедување што првиот фан/некој што сака да го мава со нешто,ќе биде на најмалце 30 метри од него.Али ќе има многу вриштења и во тој момент ти иде да ги убиеш девојчињата што ни они не знаат од кои причини вриштат(колку и да сум возбуден пак нема да вриштам ко ретардиран) место Бибер...

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
несакам бе, несакам!

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
Ако дојде и со него го донесе Бон Џови зошто да не сакам да дојде :)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
- ПРОЛЕТНА СУПА бр:1
1 литар вода 1 копан 1 џастин БИБЕР - МАГДОНОС И ЦЕЛЕР, масло и сол
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- деца ајде на супа маде ин Канада оф Македонија

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Да, сакам да дојде, не за друго, конечно и ние Македонците да бидеме одговорни за спасување на светот, не само Американците го спасуваат од вонземјанци и терористи, ние ќе го спасиме на културно поле, бидејќи знаете колку ние светот го разбираме како натпревар меѓу народите на културен план.

Kajgana Shop

На врв Bottom