Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
dc_shoes_womens_chelsea_mid_shoes_dk_chocolateplaid_794699.jpg

Овие од USA ги купив само за 15 долари не ми се веруваше дури.....имам вакви црни ниски купени од Скопје пред две години 4700 денари
CONS-PRO-HIGH-632x525.jpg

Nike-ов неможев да ги најдам на слика на нет па вака ги сликав
7pCMR.jpg

Еве и Roxy ме мрзи да ги барам по нетов...
BCN7j.jpg

Фанатик сум по патики да би можела 100 пара би купила

3 адидас, 1 рибок и 1 капа

x1zgb8.jpg

Најлево капа тие 1 само ги носев, и до ден денешен не ми е јасно зошто си џитнав безврска 2000+
следни на листата за купување се..

25k3nsi.jpg

Кајганери да ве прашам од кај можам да најдам за фудбал Nike Mercurial. Ете јас имам вакви само прекриени се надворешно врвците
images
веќе година ипол ама ми се при крај, па да ве прашам од кај можам да најдам, пошо барав, во рамстор, во веро и пред трговски најк ама нема...

Хелп некој?

кај ги начека овие !? Тешко од овде да си ги земал а !? :)

--- надополнето: 21 март 2012 во 14:05 ---
Хелп некој?

провери у Спорт М у ГТЦ, мислам дека има и Најк покрај Адидас...

инаку, бев у Веро пред некој ден, проаѓам пред Најк продавницата и здогледувам едни... имав фаца...

happy-crying-face-tumblr-meme.png

влегувам, глеам цена. 8990... :facepalm:

море мрш у...

patiki4.jpg патики,а? :) patiki2.jpgpatiki3.jpg patiki.jpgтоа е во моментов, у план ми се едни ниски летни кондури (кремасти) од Bata немам слика,незнам кој модел и марка се.
а исто така на сликава фалат еден пар Timberland чизми , и Timberland класични конудри
pTBL1-7888084v275.jpg

Јас исклучливо Орка си носам,имам неколку типови на патики.Сум пробал и најк и адидас не бе тоа се ќине толку многу брзо а орката ми останува највеќе.Од 8 мо одделение дури имам едни патики али омалнати ми се и не се скинаја а до пред 2 години ги носев.Било за излегување или за спорт,орка ми е незаменлива само треба правилна патика да избереш.Ааа и тоа,нели адидас и најк беа спортски али се повеќе во модни преминуваат а со тоа и квалитето на патиките се намалува.Не се тие што беа поодамна денес се повеќе и повеќе е камувлажа.Позз

Како може да кинете патики за 3 месеца? :D Многу ме интересира како одите...

за фудбал
41551.jpg
- eптен се добри :)

ОД про-директ страната ги порача? Прашувам пошо ме занима како иде царина ова она доплаќања/плус/минус, и јас планирам од оваа страна да порачувам па да те прашам од таму ако си ги зел како иде процедурата, или било кој форумџија од таму да зел да сподели искуство?

Вакви би ми го направиле меракот, ептен.
DSC_0359.jpg

Додека моментално „се возам“ на вакви,
nike-court-tradition-2-4.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom