Ф
Фил Ајви
Гостин
А зошто не се бунеа играчите на Реал? Никој ли не го запомни првиот жолт картон?
А зошто не се бунеа играчите на Реал? Никој ли не го запомни првиот жолт картон?
Зошто не се сврти да му го покаже на Кани туку беше свртен на кај Рубен ? Што има да гледаме што пишува на официјалната на Реал кога имаме видео пред нас на кое јасно се гледа на каде е свртен судијата, и за кој е жолтиот картон.За Кани беше тој жут, 100%, овој што е пред Рубен, и коментаторот на Скај спорт така рече, а види пишува и на официјалната на Реал.
Чекајте сега...ако тој жолт бил за Кани...тогаш тој и подоцна доби жолт картон.
Za toa ne znam , dali vazi megjuseben duel ili gol razlikaОпа, Бара се наближува на титулата, убеден сум дека ќе ги згазат Реал на Камп Ноу, се чека уште еден кикс на Реал, по можност пораз и на 0 да се, во тој случај Барса е шампион.![]()
Провери си, во 59 минута Кани доби жолт картон!Kade go vide toa
Inaku jas pak na druga strana gledam deka zolt ima za Senna a ne za Cani,a zolti ima i za De Guzman , Mario i Lopez
Не е прв пат ниту во ШпанијаАбе не гледајте по други страни, не се правете паметни, ете ви видео, по сите фудбалски правила е да му даде жолт на тој кон кој е свртен, на секој натпревар е така...
дечкото доби два жолти и не го исклучија, не е првпат, се сеќавате ваљда на Шимуниќ и СП или ЕП незнам што точно беше...
Si proveriv vo 59min NIKOJ ne dobi zolt karton!Провери си, во 59 минута Кани доби жолт картон!
http://livescore.com/default.dll/game?comp=spain1&game=528020Si proveriv vo 59min NIKOJ ne dobi zolt karton!
Точно дека така се гледа од клипот, и по сите правила картонот е за тој кон кој е свртен судијата, може сум грешка и јас, али колку што ми текнува тој картон не беше за Рубен.Зошто не се сврти да му го покаже на Кани туку беше свртен на кај Рубен ? Што има да гледаме што пишува на официјалната на Реал кога имаме видео пред нас на кое јасно се гледа на каде е свртен судијата, и за кој е жолтиот картон.
Камо нека дојде до исти број на бодови, меѓусебен дуел се смета.Za toa ne znam , dali vazi megjuseben duel ili gol razlika