Дани

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Песнава ми е цел ден на рипит.И спотот е добар.

Член од
10 јули 2011
Мислења
30
Поени од реакции
18
Unikatnost, odlicni glasovni sposobnosti ,znae da napravi dobra i opustena atmnosfera.. Super e be!:cuc:

Omilena:
Ma so vi e na site? :D

Tears

Мајмун
Член од
11 јули 2011
Мислења
65
Поени од реакции
9
Јака си е Дани :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ја ОБОЖАВАМ. :cuc:
Самошто и се враќам од настап. Два ковери на Kings of Leon. Комерцијалата, but still..
Ваква енергија во човек, ретко.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
7 офтопик мислења избришани.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Зошто офтопик?
Човекот си ги кажуваше мислењата за Дани.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Момците се караа кој имал 14 години, кој слушал Wiz Kalifa.

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Ај да си го пренесам јас и тука мислењето за Дани.

„Дани со својот квалитет е пејачка на која врв во кариерата можат да и` бидат ноќните свирки... “

Што значи...

Гласовни способности = Ништо посебно.
Изглед = Коса
Харизма = Непостоечка (односно постоечка само во очите на нејзините жустри фанови I.E нејзините пријатели

Како личност не знам каква е приватно, но сум забележала во многу интервјуа (и сл.) како ја истакнува својата “откаченост“, па според тоа можам да заклучам дека не е баш сосема на земја девојката/жената.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Како личност не знам каква е приватно, но сум забележала во многу интервјуа (и сл.) како ја истакнува својата “откаченост“, па според тоа можам да заклучам дека не е баш сосема на земја девојката/жената.
Не е на земја, на мотор е, и тоа Ducati :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Нека им турат 18+ на репликите на Дани во Панкот не е мртов, жив секс и е гласот :)

M

Moon Child

Гостин
Премногу и насекаде кога и се пружа прилика нагласува колку тоа е она откачена. Премногу за мој вкус. Никогаш не сум сакала такви вештачки суштества. Порано ја почитував, до Најдобра до сега, после тоа ми одмили кога почна да глуми лудило насекаде. Плус и не и се годините веќе да се занесува така. Ме потсеќа на Аврил. Од кога излезе до сега уште го фура истиот филм.(n) Недозреано е и невкусно. Со тоа темпо само ќе продолжи да прави музика за петнаесгодишњаци, и ништо повеќе. Тие се занесуваат дека не живеат за другите и случајно или не се понаоѓаат во нејзините песни.

Kajgana Shop

На врв Bottom