S
А зошто ако може да знам ХТЦ - то е тиња ??Немој ХТЦ, овој модел е најтиња. Асот е мерак
Тоа екранот пикселите слабо слабоА зошто ако може да знам ХТЦ - то е тиња ??
Види, подобро послаба резолуција него ли да ти се гаси телефонот по 3-4 пати во денот и да не можеш да го вклучиш освен да ја извадиш и вратиш батеријата, како што пишав погоре sleep of death. Па сега ти види.Тоа екранот пикселите слабо слабо
брат ми има ас никоаш му се нема десено тоа, и на нов мерцедес може да се деси некој искључокВиди, подобро послаба резолуција него ли да ти се гаси телефонот по 3-4 пати во денот и да не можеш да го вклучиш освен да ја извадиш и вратиш батеријата, како што пишав погоре sleep of death. Па сега ти види.
Негова среќа, јас пак знам што го имаат и на крај им ги смениа со други модели. Слободно прочитај на XDA и ке видиш колку многу ги има низ светов.брат ми има ас никоаш му се нема десено тоа, и на нов мерцедес може да се деси некој искључок
Tочно така, што поголема густина толку помазна слика. Во случајов разликата во големината на екраните е минимална.Какви пиксели, иста резолуција имаат 2та телефони, така да поголема густина има на HTC-то (нормално малку помал екран)
И јас гласам за Wildfire S.
На обичниод Wildfire да, послаба резолуција имаше, затоа се познаваа пикселите.
PsychoalieN
Тебе ти кочел флеш плеарот зошто за телефонот не е официално поддржан за флеш, ако е процесорот 800mhz.
Роот ти е дозвола да имаш целосна на телефонот. Така ќе можеш да инсталираш апдејти и апликации кој ги нема на маркетот. Да му правиш оверклок на телефонот и такви ствари.За htcто викаат дека rooting-от бил невозможен а кај Самсунгот лесно се изведувал. Што може да се добие со тој рутинг?