Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Добро, па и ти кај го затера муабетот. Камо среќа ние секоја година да освојуваме по две титули (Сериа А и ЛШ), па не мора никогаш да го освоиме купот. :D Правиш без врска муабети.
Не не, едноставно ја ставив сликата колку само да биде...зезање, а испадна нешо друго :D
Па и јас истото го мислам, за мене е доволно само една титула (ЛШ/Сериа А) за да бидам задоволен. Само истакнав дека колку и да не е важен Купот, сепак влегува во Триплета.... муабетов замина ехееее... :LOL:
--- надополнето: 21 март 2012 во 01:44 ---
Јаката работа и нема потреба да вртам зошто таа приказната е више кажана,зошто наредната сезона Интер не направи нигде бум?
То е веќе друга работа и не навлегувам... за мене секој трофеј е добредојден, кој со помала важност кој со поголема важност...
--- надополнето: 21 март 2012 во 01:53 ---
незнаев дека е спасов ! :facepalm:
Па и не сум Спасов.... нема врска, терајте ;)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не е работата во купот кој во Италија е сведен од гомно подоле. Работата е во тоа што во полуфиналето се играше дерби и на никој не му беше сеедно да испадне. На пример Јуве да испаднеше од Катанија или Џенова ќе ми беше полесно отколку вечерва да испаднеше од Милан. Плус и брат ми е миланез и ќе го јадев на големо а вака се си е таман, го пратив на спиење и сега пишувам на форум со мирна душа:pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Луѓе достате со тие глупи муабети..кој било трофеј да се земи од Скудето и ЛШ сезоната е успешна и останатите треба да молчат и да честитаат..глупости е тоа демек Милан нема да земи триплета и кога ќе видам некои фанови на Интер се ситат на тоа тогаш ми се повраќа..а не гледааат колку мизерен е нашиот Интер..вистина дека купот е подредено натпреварување но сепак секој сака да го освои колку толку и на италјанците му значи нешто..ако јувентус не се замарал со тоа натпреварување немаше да има најмногу(9) титули заедно со Рома...иначе што се однесува до натпреварот можи само да се даде пофалби за двете екипи кои изиграа машки и борбен фудбал..но исто така треба да се знае фактот дека Милан играше со втора постава и во поголемиот дел од натпреварот не играа најдобрите играчи..друго ќе беше на пример на продолжение да ги имаа Ибрахимович,Боатенг,Робињо,абате,Ван Бомел.....како и да е.
Aбе што толку го пувате ибрахимович ... Па он кога излезе милан доби на крилја и го сврте резултатот .. Сто пати и уште сто ќе кажам дека ибра е специјалист за малите екипи, ќе се истури од голови но кога ќе дојде дерби нигде го нема... Еве сега ќе игра и против барса и ќе се укака, ако си јак тим и играш против ибра не треба да се секираш пушти го најдобриот дефанзивец што ти е у тимот (рецимо киелини,лусио,пике итн) да му игра фластер и свршена е работата 70% милан е сопрен.. Во прво полувреме играше ибра и милан играше тромаво си подаваа меѓусебе на средина на теренот и неколку пати ќе нафрлеа накај ибра и бидејќи беше добро чуван ништо не правеше .. второ полувреме доби динамичност играта на милан, кога игра ибра се иде преку него и затоа сопри го ибра го сопираш и милан ова е просто ко грав и тренер на мкд 3 лига ќе го знае ова ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
не знам дали се сеќавате минатата година кога заредивте два-три порази со ред и кога на вест напишата:Старата дама ја легнува кој ќе стигни:pos::pos::pos:..по епик наслов амин:pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
не знам дали се сеќавате минатата година кога заредивте два-три порази со ред и кога на вест напишата:Старата дама ја легнува кој ќе стигни:pos::pos::pos:..по епик наслов амин:pos:
Имаше и 2001 мислам, кога изгубивме од Лацио 4-1: Старата дама силувана на Олимпико.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom