- Член од
- 24 февруари 2010
- Мислења
- 599
- Поени од реакции
- 407
Дајте бе тоа статистиките со посед на топка и непоразеност сезонава. Ме интересира како изгледаат после натпреваров.
Замисли што ќе се случеше во продолжението кадешто би играле со 3ца напаѓачи еве?со Ночерино Урби и Мунтари да ја држат цела средина? Види вака, ако кажам дека се согласувам со Алегри Сидорф да останеше на терен овој натпревар не значи дека се слагам Милан да ги врати Костакурта и Малдини од пензија.Не биди буквалист де ... Со тоа Сидорф-Бонера сакав само да ја доловам ужасната партија од страна на Сидорф.
Точно нигде го немаш тоа напишано ама ако читнеме малце меѓу редови јасно е твоето мислење за Сидорф.Ти не прифаќаш критика за поедини фудбалери ама како сакаш да ја вртиме ваква ужасна партија и да сакаме неможеме да видиме ни од еден Бонера или Антонини.
Стартуваше заради големиот број на повреди но тоа немора да значи дека треба да игра 90мин.Кога веќе беше очигледно дека ништо не му оди требаше да биде заменет од Пипо па да се проба со Шарави,Пипо и Макси,а не он да игра цели 120мин. иако е спремен за едвај 50минути квалитетен фудбал.
Можеби така немаше да дојде до продолженија и ќе тепавме 1:3 .... шта би било кад би било.Замисли што ќе се случеше во продолжението кадешто би играле со 3ца напаѓачи еве?со Ночерино Урби и Мунтари да ја држат цела средина? Види вака, ако кажам дека се согласувам со Алегри Сидорф да останеше на терен овој натпревар не значи дека се слагам Милан да ги врати Костакурта и Малдини од пензија.
Како што пишав погоре, само поради ваквиот сплет на околности Сидорф играше на овој натпревар. Секако и фактот што тој е човек за големи натпревари и дека нема уште многу шанси да добијат до крајот на сезоната ни он а ни Инзаги.
И да те прашам што толку посебно направи Ел Шарави? колку подобро изигра Мунтари од Сидорф?
Ти го таргетираш Сидорф, јас во случајов Мунтари ни едниот ни другиот не покажа ништо посебно.Можеби така немаше да дојде до продолженија и ќе тепавме 1:3 .... шта би било кад би било.
За второво терај си како сакаш зошто очигледно сакаш да истераш нешто за кое што не си во право.(барем за мене)
Киелини и Бонучи по семки ги прати.Антонини и Бонера ги прават мајмуни ама до волку нема шанси некој да им ја скрши кичмата.Нека се палат гомнариве на крај коа рипаа на терен мислев дека се играло задњо коло сериа а...малце нека се израдуваат
Good news at home in Milan for the race on Saturday with Rome and the Champions League quarter-final with Barcelona. Sandro Nesta and Kevin Prince Boateng are training in groups and should be available already with the yellow and red. Thiago Silva was left battered by competition with Juventus last night, but there should be no complications. To be checked instead Maxi Lopez and Inzaghi. Ambrosini, Abate and Robinho are still working separately. In particular, concerns the quarterback, which should skip the first leg of the match against Barcelona.