- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Let's all keep in mind that Abate, Nesta, Van Bommel, Boateng, Robinho & Cassano out injured.
+ PatoLet's all keep in mind that Abate, Nesta, Van Bommel, Boateng, Robinho & Cassano out injured.
Така е во право си.Незнам зошто го чува во Сидорф во игра.Абе Бонера да го ставиш на таа позиција ќе изигра подобро од џукелава.
За да добиеше црвен Аквилани? Башка не е подготвен да изигра 90 минути, не па 120 Аквилани. Додади го на тоа фактот дека Аквамен ќе биде многу потребен против Рома и Барса.Тотален промашај што го извади Шарави . .старецот многу слабо се покажа . .а за Сидорф да не зборим, дрво невидено, подобро да го извадеше него а не Аквилани . цц
Ова е нешто од што ми се повраќа.Можеме ние да ги респектираме легендите на клубот ама нека ви биде јасно дека еден ден МОРА да се повлечат.Ќе се присеќаме на потези на Пипо,Сидорф,Амброзини,Неста,Гатузо и ќе бараме да играат на стара слава ?Така е во право си.
А не ти се повраќа од твојата констатација дека Бонера е солиден играч за врска?Ова е нешто од што ми се повраќа.Можеме ние да ги респектираме легендите на клубот ама нека ви биде јасно дека еден ден МОРА да се повлечат.Ќе се присеќаме на потези на Пипо,Сидорф,Амброзини,Неста,Гатузо и ќе бараме да играат на стара слава ?
Среќа што Алегри го нема мислењето на повеќето од вас па не им обрнува внимание на добар дел од веќе исторшените фудбалери.Ако одиме по таа логика дека тие треба да играат тогаш во Милан ќе немаше простор за Ибра,Боатенг,Ночерино,Абате итн. зошто нели они се легенди и мора само пофални зборови за нив да има...ако Сидорф денес уништи минимум 20 напади.
п.с Пред да дојде Алегри додека игравме со Сидорф,,Амброзини,Гатузо,Инзаги плачевте зошто Берлускони не го подмладува тимот,а сега кога имаме златни играчи вие ми плачете по играчи што неможат ни вода на тренинг да им носат на денешните првотимци.
Не биди буквалист де ... Со тоа Сидорф-Бонера сакав само да ја доловам ужасната партија од страна на Сидорф.А не ти се повраќа од твојата констатација дека Бонера е солиден играч за врска?
И те молам не биди смешен целиот реферат што си го пишал каде што си таргетирал група луѓе (меѓу кои и мене) се сведува на мое несогласување со твое мислење, и нигде јас не сум рекол дека треба да се играат овие "истрошени" фудбалери.
Последна сезона му е оваа на Сидорф, ако не игра сега во купот кога ќе игра? башка поради сплет на околности тој требаше да остане на теренот инаку со здрава средина ќе се надеваше само на шанса од клупата.
Edit: Не била твоја констатацијата за Бонера.