Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Последно време интернетот е ТАПА,ТАПА!!!
Страна не можам да отворам..
Одвај чекам да ми го дадат модемот од ONE и конечно да се откачам од ТЕЛЕКАБЕЛ....НЕМА ПОБРЗ ИНТЕРНЕТ :pos: my ass:tapp:

Те добар те лош... никаква стабилност.. Дај одлучете , ќе имаме добар стабилен нет со средни брзини или ќе имаме супернестабилен нет со повремени вртоглави брзини.... Јас сум за стабилност со средна брзина... Не за повремена супербзина .

Те добар те лош... никаква стабилност.. Дај одлучете , ќе имаме добар стабилен нет со средни брзини или ќе имаме супернестабилен нет со повремени вртоглави брзини.... Јас сум за стабилност со средна брзина... Не за повремена супербзина .
Да не го урочам, али јас речиси секогаш сум имал стабилен интернет од Телекабел. А сега ми одговара и брзината и гигабајтите. :)

Моментално :tapp:

1813291973.png

Кај мене се стабилизира одамна. Нас Аеродром

1813601654.png

Темава се стиши. Што значи тоа?
Значи дека Телекабел со надградбата спроведоа релативно прифатлива услуга за поголем дел од корисниците.

Темава се стиши. Што значи тоа?
Значи дека Телекабел со надградбата спроведоа релативно прифатлива услуга за поголем дел од корисниците.
или корисниците си го фатија пратот под нозе и си заминаа кај други оператори :) како мене... се одбројуват сатите дури да сум корисник кај овие! само почит за телефонот, навистина ефтин му е

или корисниците си го фатија пратот под нозе и си заминаа кај други оператори :) како мене... се одбројуват сатите дури да сум корисник кај овие! само почит за телефонот, навистина ефтин му е
...или корисниците се навикнаа дека викенд не треба да отвараат YouTube и слични страни.

Не знам за вас, но кај мене конекцијата е многу стабилна. Дури неочекувано стабилна.

Корисниците имаат добар интернет и нема потреба од коментари. Кај мене цел месец под 6мб не е, а вие останатите можете да си се жалете. :)

Па да, и во тоа има вистина, како што гледам/слушам некои корисници се префрлија на други оператори.

Корисниците имаат добар интернет и нема потреба од коментари. Кај мене цел месец под 6мб не е, а вие останатите можете да си се жалете. :)
Зошто 6Mbps, нели 8?

[quote="Јаневски, post: 4845961, member: 36778"
Зошто 6Mbps, нели 8?[/quote]
До 8Mbps е пакетот за 500 ден, а кај мене никогаш не е било под 6Mbps, некогаш стигнува и до 8.5Mbps чудна работа. :eek:
1838216121.png

Па да, и во тоа има вистина, како што гледам/слушам некои корисници се префрлија на други оператори.

Зошто 6Mbps, нели 8?
од денес сум на ОНЕ , ете го и задоволувачкиот резултат од можни 6мб/с

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom