Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.134
- Поени од реакции
- 83.766
Она вероватно ја има тактиката на Smart Ass, кој се фалеше дека немал никакви проблеми со Албанците.Сонце, не дај Боже, скраја да е, да ти се случи да ти се здадат од некаде, па тогаш ќе те прашам колку е продуктивно.
Имено кога го сретнале у чршија да го тепаат, пошто нели го познале дека не е Албанец, он почнал да ги убедува дека он не е каур туку е атеист, и плус им го пуштил Албанецот кој си го носел со себе. Овој Албанецов почнал да им збори нешто, али они ипак биле решени да го тепаат, пошто нели, ипак е каур за нив.
И дрш не дај Албанецов успеал да ги убеди да не го тепаат.
Ете тоа на него му значи - јас си немам проблеми со Албанците, а решението му било да одрекуваш дека имаш врска со Христијанството и да си носиш Албанец со себе.
Не верувам дека повеќемина од нив тоа би успеале да го изведат, така да, во случајот на AnFem типувам на шамар, клоца или/и сексуално злоставување, без можност за објаснување на поентата на космополитанството и либералноста.
--- надополнето: 16 март 2012 во 15:07 ---
Не не неВи се чудам.Сте се изненадиле што Артан Груби кој "само" тeпаше Македонци на Кале е дел од маршов.Па Македонците дозволија Али Ахмети и неговите 40 разбојници кои се одговорни за смртта на 100 Македонци и ранување на уште неколку стотина да биде во власта.
Не сум изненаден од неговото присуство. Изненаден сум од присуството на неалбанците Христијани.