Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Arsenal - WBA 3-0, Парк, Гнарби и Анеке, после 55 минути му донесоа победа на резервите на Арсенал.
Воедно... Андре Сантос имаше одлични 60 минути...
Шамак повторно имаше удари и шанси..
И многу кеиф ми стори Парк што постигна погодок!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Многу веројатно е дека Дијаби и Сантос, ќе бидат во тимот за на Гудисон Парк.
За Џек има шанса да заигра сезонава.
Коклен е две недели далеку.
Сезоната за Пер е завршена.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Со Сантош и Џеки ќе бидеме комплетни, тим за големи достигнувања!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Со Сантош и Џеки ќе бидеме комплетни, тим за големи достигнувања!
Јас мислам дека најголемиот недостаток сезонава ни беше Џек. Дури не ни треба ниту плејмејкер. Имам кажано дека кога ќе се врати Џек, Артета ќе оди на неговата природна позиција во тимот. Класичен плејмејкер. Росицки доживува втора младост, уште еден врв на кариера. Ремзи, ќе се развие во супер играч. Едно е јасно, ако се сите здрави резултатот е евидентен. Ако на ова ги додадеме Подолски и новиот од Ајакс, кој ќе дојде (убеден сум 99,9%), тим за титула ќе имаме. Но, така викаме секоја година.

Наредната не очекувам ништо, за да не бидам разочаран, повторно.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Јас мислам дека најголемиот недостаток сезонава ни беше Џек. Дури не ни треба ниту плејмејкер. Имам кажано дека кога ќе се врати Џек, Артета ќе оди на неговата природна позиција во тимот. Класичен плејмејкер. Росицки доживува втора младост, уште еден врв на кариера. Ремзи, ќе се развие во супер играч. Едно е јасно, ако се сите здрави резултатот е евидентен. Ако на ова ги додадеме Подолски и новиот од Ајакс, кој ќе дојде (убеден сум 99,9%), тим за титула ќе имаме. Но, така викаме секоја година.

Наредната не очекувам ништо, за да не бидам разочаран, повторно.

Артета не е плејмејкер бре човече, си запнал со тоа плејмејкер од лани.
Артета ја нема таа пробивност на Росицки или Џек (тие двајца се најблиску до тоа што беше Фабрегас) нити па има defence splitting пас.
Артета си е супер играч за позицијата која ја игра сега.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Леееј ајде бе мора сеир да им тргнеме....Го гледам Насри(уствари не го гледам на клупа е) со неговиот Сити како зимаат уште една титула :pos:. Само уште еден играч што си ја поеба кариерата заради лакомост.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Артета не е плејмејкер бре човече, си запнал со тоа плејмејкер од лани.
Артета ја нема таа пробивност на Росицки или Џек (тие двајца се најблиску до тоа што беше Фабрегас) нити па има defence splitting пас.
Артета си е супер играч за позицијата која ја игра сега.
Дека е супер, е супер. Ама во Евертон оваа позиција ја играше !? Не ! :) Затоа мислам дека може да даде поголем придонес, ако игра понапред. Убеден сум. И плус ќе дава повеќе голови. Џек не е пробивен, не заебавај, Џек со Сонг се за орагнизација на средниот ред. Одбрана/напад, напад/одбрана.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
И јас мислам дека Џеки е подобар кога игра поповлечено, знае да исече напад и да направи квалитетен пас напред(сетете се од кај почна акцијата за вториот гол со Барселона)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Да да да.Се согласувам потполно со тетоецот :)
Колку само добро игра одбрана,како сече топки и одма како ги дистрибуриа до плејот или напаѓачот то е страшно !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да да да.Се согласувам потпочно со тетоецот :)
Колку само добро игра одбрана,како сече топки и одма како ги дистрибуриа до плејот или напаѓачот то е страшно !
Тоа е само поради борбеноста која ја има колку сите други играчи наши заедно...
Артета за плејмејкер исто така е одличен, го гледавме тоа во Евертон многу години... така да одлично трио би биле
Вилшер- Сонг
....Артета...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Тоа е само поради борбеноста која ја има колку сите други играчи наши заедно...
Артета за плејмејкер исто така е одличен, го гледавме тоа во Евертон многу години... така да одлично трио би биле
Вилшер- Сонг
....Артета...
И од страните Жервињо/Подолски и Волкот/Чемберлејн.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
И позади Сања, Кошчиелни, Вермален, Сантош. :)

Незнам за вас ама јас го засакав Сантош ко 2 години да е кај нас. Ѕвер е!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Така и се понаша, како да е цела вечност кај нас. Искрено, сега мислам дека имаме најверен состав, од сите предходни.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Среќен роденден Лисицо!

Kajgana Shop

На врв Bottom