Фан Клуб: Вардар

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.467
Поени од реакции
8.595
П

Паспарту

Гостин
Majtapot na strana i jas imam informacii deka balisti bas vi spremile precek informacijat e od makeodonec od Tetovo :cenzura:
Sto se odnesuva do mene ovaa utakmica najdobro da ne se odigra ic i neka si ja zemi nekoj sluzbeno dali vardar ili skendija se edno i taka se znaj koj ke bidi sampion a koj 2 a koj 3 na tabelata :свиркам:
А каков пречек би спремиле? Тоше педер, каурски пички, фрлање камења, кршење прозори на автобус, палење знамиња... Ова се работи кои ги засегаат сите Македонци, а не само вардарци. Со оглед на тоа што ова веќе на нив им стана пракса, мислам дека полека почнавме и имуни да стануваме на овие работи, па истите ги прифаќаме како сосема нормална појава. Сепак, ова не е ништо ниво, надополнето со нивниот познат тунел тоа се работи кои редовно се случуваат кај нив кога се во инфериорна состојба. Вардар нема што да се плаши да игра кај нив, во овој момент разликата помеѓу Вардар и шкендија е една класа. Па дури и во случај да изгубиме, шкендија има шанса да се намести сама на пенал и да гостува во последно коло, а последно коло на Градски ќе значи 30 000 народ. Значи, како и да вртиме ќе дојдеме до заклучок дека многу поважен е оној натпревар против Металург од овој со шкендија, ма да секогаш е убаво да ги затнеш устите на гостување кај луѓе кои не пропуштаат да плукаат по државата во која што живеат.

Според тебе, каков пречек мислиш дека спремиле? :)

Член од
13 март 2012
Мислења
7
Поени од реакции
2
sea sum na stadion imam kalasnikov i 2 bombi brat mi ima snajp pazete se hahahahahahaha http://www.mkd.mk/19325/udarna-vest/skendija-vardar-odlozena-oti-balistite-podgotvuvale-vojna-na-stadionot5/ lele vo kakva drzava zivime hahahaha kako ne i e sram na latas pederot ina drugite kucinja na gruevski da pravat vakvi ozboruvana
--- надополнето: 15 март 2012 во 00:04 ---
sea sum na stadion imam kalasnikov i 2 bombi brat mi ima snajp pazete se hahahahahahaha http://www.mkd.mk/19325/udarna-vest/skendija-vardar-odlozena-oti-balistite-podgotvuvale-vojna-na-stadionot5/ lele vo kakva drzava zivime hahahaha kako ne i e sram na latas pederot ina drugite kucinja na gruevski da pravat vakvi ozboruvana

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ова ме потсека на клиповите на youtube што се,(Комити некогаш и сега сигурно сте ги гледале) каде што еден член кажува што им се десило на пат за Битола.Ги запрела Полција на на сред пат,им кажала дека ги чекаат пијани студенти на влезот на Битола,и дека неможеле да поминат... и овој убаво им одговара Македонија е слободна држава и јас каде сакам ке одам,како слободен граѓанин... ист случај сеа и со шошниве кој сака нека ме чека,јас каде сакам таму ке идам.

За ова мислев...
00:50

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
--- надополнето: 15 март 2012 во 00:04 ---
1. Не мораш да живееш во оваа држава, верувај ќе ни биде мило 2. Ова е фан клуб Вардар а не тема за политичка дискусија од типот Латас, Груевски и 3 Мислиш дека нас не интересира како се спремате за утакмицава? и не замарај по наши теми првите постови ти се во фан клуб Тетекс и Вардар !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.892
Ова ме потсека на клиповите на youtube што се,(Комити некогаш и сега сигурно сте ги гледале) каде што еден член кажува што им се десило на пат за Битола.Ги запрела Полција на на сред пат,им кажала дека ги чекаат пијани студенти на влезот на Битола,и дека неможеле да поминат... и овој убаво им одговара Македонија е слободна држава и јас каде сакам ке одам,како слободен граѓанин... ист случај сеа и со шошниве кој сака нека ме чека,јас каде сакам таму ке идам.

За ова мислев...
00:50
ПИЈАНИ МАТУРАНТИ, не студенти :icon_mrgr:

Член од
13 март 2012
Мислења
7
Поени од реакции
2
1. Не мораш да живееш во оваа држава, верувај ќе ни биде мило 2. Ова е фан клуб Вардар а не тема за политичка дискусија од типот Латас, Груевски и 3 Мислиш дека нас не интересира како се спремате за утакмицава? и не замарај по наши теми првите постови ти се во фан клуб Тетекс и Вардар !!!
zs da ne zivem ovde moja e tetovo pa vie vo sekoj post zboruvate za BALLISTI I ZA SHKENDIJA ova ne lici kako fan klub na vardar tuku lici na ultras tifo grup

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.892
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.111
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Sekoj ima pravo na svoe mislenje :D

Kajgana Shop

На врв Bottom