Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Со одбранава ништо не правиме ние сезонава... :X3:

Не, озбилно, се глеа мал замор у екипата. Затоа и паднаа последните минути. Истиов состав игра три утакмици по ред, нешто што се нема случено сезонава, постојано имаше ротации. Игуаин нема душа да изигра три по ред, а и Озил, два спринта и ќе го снема после 30 минути...

Истото важи и за Марсело и Арбелоа. Друго беше и со Марсело кога ротираше со Коентрао. Едноставно се навикна екипата на тие постојани ротации (Бензе - Пипа, Кака - Озил...) и сеа некако ја нема таа свежина од тогаш. Се гледа колку е пресудна долгата клупа на Реал сезонава...

И единствениот жолт картон на натпреваров мораше да го добие баш Алонсо... :facepalm: Го прашаа Мур на прес, демек што ќе правиш сеа без Чаби... овој рече Алонсо е важен играч, бла бла бла... но ги имам Гранеро, Кедира, Ласс... Сахин не го спомна.

А и го испофали Кака, маестро, како игра у последно време... :cuc:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.540
Ај бе не квари атмосфера овде, класи публики мешаш:D конечно едно 1/8 финале со ладење да поминиме, после 3-0 пуштив Челзи, така да ако има некој 4-от гол на Кики одма нека го става.
Овде ти се сите голови...

Инаку честито пласман кралеви, очекувам дека годинава ќе ја направите 10-ката во ЛШ.

A

apidrone

Гостин
Кого сакате у 1/4 финале? Ја попрво би сакал Челзи или Бенфика сеа, а у евентуално 1/2 финале Милан или Баерн, отколку сеа Апоел, а после циркус со Барса...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај бе не квари атмосфера овде, класи публики мешаш:D конечно едно 1/8 финале со ладење да поминиме, после 3-0 пуштив Челзи, така да ако има некој 4-от гол на Кики одма нека го става.
Море шо да не кварам атмосфера, така си е. Ти ако идеш у Мадрид, сакаш да се осеќаш како да си у Мадрид или како да си у Саудиска Арабија? :D Ебати публиката, ми го потекоа стапов ова русиве цела утакмица,

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Море шо да не кварам атмосфера, така си е. Ти ако идеш у Мадрид, сакаш да се осеќаш како да си у Мадрид или како да си у Саудиска Арабија? :D Ебати публиката, ми го потекоа стапов ова русиве цела утакмица,
Абе ти на Канал 5 кај умрените гледаш и мора да се слуша стадионот, јас кај што глеам пишти коментаторот, башка и мене ме иритираше ваквата игра со ладење, а не мадридската ,,публика,,

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Стварно бе Игуаин ептен иде во офсајд, малце попажлив во иднина. Голот од Роналдо поо онаква бомба тешко дека ќе ја процениш доволно за да ја фатиш.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
#Mourinho: "We have Lass, Granero and Sahin."

Сепак го спомнал, ја не сум слушнал добро... :oops:

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Benzema: "Екипа сме, сите сме важни. Нема Higuaín, ни Benzema, сите заедно сме. И за да освоиме ЛШ треба баш такви да бидеме."
Ме бендисвет вакви изјави,не смао од него,ами од сите играчи....Не се некако вештачки,туку искрени и од срце :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Benfica
Milan
APOEL
Barcelona
Marseille
Bayern
Real Madrid
Chelsea
Само да не биде со Барселона во пар или да не ја добие во 1/4 финале ... Барем оваа година да може да се сретнат во финале доколку стигнат и едните и другите

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Одлична игра, играа на резултат се гледаше, некој спомна да се искараше кака до 30минута ке сме имале 3-0, па ти да не глеаше наполи ? :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Очекувам Марсеј или Милан, а ги посакувам Челзи. Одамна не сме играле против Англичани двомеч(Арсенал), а и пречекот би сакал да го видам у Англија за Мурињо.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Без Чаби во четврт-финале, да можеше и да игра ќе речев без проблем било кој нека ни се падне, вака сум за Апоел, Марсеј или Бенфика, не дека без него не можеме да елиминираме некој од другите тимови, али добро би било да поминеме уште еден тим без многу напор, како што тоа беше со ЦСКА.

4 гола без многу пот е за пофалба. Одбраната на моменти делуваше деконцентрирано, посебно во првите 10 минути кога играа под некаков притисок. После тоа се беше полесно.
Чаби и Кедира господари на средината на теренот, Кедира многу се подобро во нападот што е за пофалба. Кака, Игуаин и Роналдо солиден натпревар, Озил многу добар.
А што да се каже за Бензема ? Крал, секоја чест за Игуаин, али Бензема оваа сезона е нашиот прв напаѓач и така и ќе остане, затоа што за вистински напаѓач не е доволно само да постигнува голови.
Ако се земе во предвид дека ова не беше комплетниот и најјак состав на Реал Мадрид, слободно може да кажеме дека Мурињо ја темпира формата пред врвот на оваа сезона..

Сега е потребно да се избегне Барселона во вкрстувањето, потребно ни е малку среќа во ждребот за патот до финалето.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
АПОЕЛ или Марсеј сакам да се паднат да ѓи истресеме ама убаво:)
Ќе биде интересно ако се падне Баерн...

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Mourinho: "Go posakuvam Celzi, no vo finaleto" :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom