UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Очигледно само јас мислам дека Челзи фино-лепо и поштено ќе си тепа 2-0 вечер и Наполи ќе пакува куфери за Италија.
А и незнам кој спомна погоре за Реал. Можно е тоа да го направат 2-0 да тепаат и они ќар и сите кладилници се у ќар.
Не верувам. Реал или ќе им се истури на Русите или ќе биде тесна утакмица до крај. „Средна“ победа од 2,3 гола, тешко... :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А и незнам кој спомна погоре за Реал. Можно е тоа да го направат 2-0 да тепаат и они ќар и сите кладилници се у ќар.
Јас спомнав..едноставно премногу ќе му се собери на кладилниците со вчерашните натпревари и денешните како локуми да влезат..Реал Мадрид скоро цел свет ја игра во различни комбинации со голови..мислам дека е печена за 2-0 или 1-0 да заврши ама ќе видиме се е можно!

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Челзи едвај победи дома со 1:0 a не па да даде 3 гола на Наполи :cool:
Се надевам само нема да се криете во ќош после натпреварот, како што се усравте со арсенал милан на полувреме :sneaky:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Очекувам вечер Наполи да покажат дека не се наивна екипа и дека не се за потценување,имаат добра шанса да поминат 1/8 и очекувам да играат ко да им е последна утакмица во кариерата.

Челзи е искусна екипа,штотуку го сменија менаџерот и ќе сакаат да се докажат па се на се не очекуе пеколна утакмица според мене.

Ја би сакал добар фудбал со 3-4 гола секако голови во двете мрежи сакам да има.
До сега утакмициве беа некако досадни па очекувам ова да биде пеколен дуел.

Со среќа на двата тима но малце повеќе среќа нека има Наполи,мислам дека заслужуваат.

М

Мартин`

Гостин
Јас спомнав..едноставно премногу ќе му се собери на кладилниците со вчерашните натпревари и денешните како локуми да влезат..Реал Мадрид скоро цел свет ја игра во различни комбинации со голови..мислам дека е печена за 2-0 или 1-0 да заврши ама ќе видиме се е можно!
Ако мене ме прашуваш 1-1 краен резултат и потоа на продолженија Реал набрзина ќе налупа 2-3 гола ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
После вакви промашени казни Челзи 100 % дава гол.
--- надополнето: 14 март 2012 во 20:58 ---
После вакви промашени казни Челзи 100 % дава гол.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Добра утакмица засега. По се изгледа грешка бев со прогнозата околу головите, тешко да ќе биде 0-2 гола ако продолжи со ова темпо мечов. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ќе прими Челзи гол во 93та и ке заврши 2-1 the end.Да напоменам Пандев ке го даде :sneaky:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
DIDIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде, ајде, ајде брже то мало, брже !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop