Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.814
Конечно ви текна и вас дека треба да им речете "Марш" на албанските багабонти за да има мир.МАРШ ЗА МИР!
Ми се сфиѓа што и вие се освестивте.
Конечно ви текна и вас дека треба да им речете "Марш" на албанските багабонти за да има мир.МАРШ ЗА МИР!
Каузата е таа, кој ќе удри нека му служи на чест.А да, да не заборавам, да ви напоменам,
Да ургирате кај УЧКите и Вахабистите да не ве тепаат со палки и шипки, додека марширате да не ве посрамотат пред камера.
Конечно ви текна и вас дека треба да им речете "Марш" на албанските багабонти за да има мир.
Ми се сфиѓа што и вие се освестивте.
Ај без пропелери ќе те молам!:propeler zname:
Луѓе, немојте да бидете толку геноцидни ќе ве објават на Алсат.Еве неколку слики колку да ви го претставам економскиот бум во Албанија и како се развива Бурел:
Главен булевар
![]()
Нов булевар во изградба со 3 ленти
![]()
Атракција:Собрание во песок
![]()
Овие за колку ги даваат топтан...за 800евра?...оти нели 200евра е парче?Атракција:Собрание во песок
![]()
Ај без пропелери ќе те молам!
Не сум знаел дека ако вртиш грб и се лепиш во ѕид , камењата губат моќ.
Не сум знаел дека од 15-20 метра , може точно да се погоди македонецот , а албанецот кој е 1 метар далеку од македонецот , ќе мине неповреден ?
Полицајците и желките кого удираа ?
Имаш снимки по интернет , види колку лица директно учествуваа на тепачката , грешката на Комитите или кој да беа , беше што изгубија чекор , почнаа да бегаат , половина целосно го напуштија кале , а половина се заробија кај високиот ѕид , иначе да останеа на средина многу подобро ќе минеа , се исплашиле нешто а.
Едино таа нај десно вреди за 40 Е другите не повеќе од 10 Е ... колку за леб да идат да си купат у наредните 5-6 дена !Овие за колку ги даваат топтан...за 800евра?...оти нели 200евра е парче?
Постојат одредени патриоти коишто плукаат по знамето на Р. Македонија демек личело на вентилатор демек не било македонско.Ај без пропелери ќе те молам!
Лошо е било, можеби лошо е сеуште , но барем одат напред, Бурел има 11.000 жители.Луѓе, немојте да бидете толку геноцидни ќе ве објават на Алсат.Еве неколку слики колку да ви го претставам економскиот бум во Албанија и како се развива Бурел:
Главен булевар
![]()
Нов булевар во изградба со 3 ленти
woooooow швицарска ејЛошо е било, можеби лошо е сеуште , но барем одат напред.
Истата локација (гледај објектите лево) , со нов изглед
![]()
Гледаш каква промена ааа , од кафеава улица , се претворила во зелена , со нови насадени дрвца.woooooow швицарска еј![]()
Е сеа све кажа...Гледаш каква промена ааа , од кафеава улица , се претворила во зелена , со нови насадени дрвца.
А имаат и плоштад , у кој има еден споменик (не знам дали кошта 1 милион евра) и едно знаме , му парират на Скопје ха ха ха.
![]()
Каков патетикус си ти човече. Државното знаме го спореди на ист начин со албанците во Кичево кога го симнаа, како велеа они, вентиланторот ...Ај без пропелери ќе те молам!