Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не се замарам јас со такви муабети , глутница или стадо , повикуваа дечките , им мавтаа еве кај сме дојдете , тие им дојдоа , се степаа убаво , добија 50 лица казни и модрици , и ајде пријатено , секој со своите спомени , кој со модриците кој со судските казни.

По фер од Кале немало , и двете страни сакаа да се тепаат , само едно дете што настрада невино.

Е сега Комити нека ги прашат своите другари , зошто кога беа внатре во калето беа 130-150 лица, а на бојното поле останаа 40.

Викаш , кога албанецот тепа , си лежи 3-4 години затвор , а кога македонецот убива и друг ранува , лежи 1.5 - 2 години ?
--- надополнето: 13 март 2012 во 23:47 ---

И во Штип ли албанците криви ?

:pos::pos::pos:

Oд смешен посмешен испаѓаш,ама тераш и накај тажен.
Само така.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.718
Поени од реакции
35.491
Dardan-ia, знаеш ли колку пати до сега е искршено спомен обележјето кај Карпалак?
По што гледам дека добро стоиш со статистикава и со бројкиве, знаеш ли колку пати до сега?
На кој болен мозок му смета спомен обележје?
Вандалски, гнасен чин,
Несакам да верувам дека спомен обележјето кај Карпалак, или во Штип или било каде провоцирале нечии чувства:tapp:,

И да,,,се извинувам, не се криви албанците, НИКОГАШ, тие се цвеќиња, мирољубиви граѓани, кои сакаат само соживот, :свиркам:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас веќе не му обрнувам внимание на овој Дарданија,а се надевам и вие.
На прашањата кои му ги поставив очекував одговор (веќе 2 дена),но не добив,изгледа тој немаал одговор па ме дистанцира,и јас ќе се дистанцирам од него.... а очекувам и вие,и тој ќе види ќе невиди ќе го снема ;)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.690
Поени од реакции
31.705
Не се замарам јас со такви муабети , глутница или стадо , повикуваа дечките , им мавтаа еве кај сме дојдете , тие им дојдоа , се степаа убаво , добија 50 лица казни и модрици , и ајде пријатено , секој со своите спомени , кој со модриците кој со судските казни.

По фер од Кале немало , и двете страни сакаа да се тепаат , само едно дете што настрада невино.

Е сега Комити нека ги прашат своите другари , зошто кога беа внатре во калето беа 130-150 лица, а на бојното поле останаа 40.

Викаш , кога албанецот тепа , си лежи 3-4 години затвор , а кога македонецот убива и друг ранува , лежи 1.5 - 2 години ?
--- надополнето: 13 март 2012 во 23:47 ---

kap loks
shift
ctrl
delete
enter

i vo shtip nema albanci tuku chlenovi na dui samo zaradi direktorski mesta

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
МАРШ ЗА МИР!
Сабота 17 март 2012, 14:00
Школка. Градски парк. Скопје
Само пазете да не забегате накај битпазар или мавровка да не добиете некоја палка или боксирач по глава.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бре што сте интересни секое второ цитирање му правите само услуга, удрете му сите игнор и крај на приказна, тој не е претставник на народот.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
МАРШ ЗА МИР!
Сабота 17 март 2012, 14:00
Школка. Градски парк. Скопје
А да, да не заборавам, да ви напоменам,

Да ургирате кај УЧКите и Вахабистите да не ве тепаат со палки и шипки, додека марширате да не ве посрамотат пред камера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom