Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.814
Конечно ви текна и вас дека треба да им речете "Марш" на албанските багабонти за да има мир.МАРШ ЗА МИР!
Ми се сфиѓа што и вие се освестивте.
Конечно ви текна и вас дека треба да им речете "Марш" на албанските багабонти за да има мир.МАРШ ЗА МИР!
Каузата е таа, кој ќе удри нека му служи на чест.А да, да не заборавам, да ви напоменам,
Да ургирате кај УЧКите и Вахабистите да не ве тепаат со палки и шипки, додека марширате да не ве посрамотат пред камера.
Конечно ви текна и вас дека треба да им речете "Марш" на албанските багабонти за да има мир.
Ми се сфиѓа што и вие се освестивте.
Ај без пропелери ќе те молам!:propeler zname:
Луѓе, немојте да бидете толку геноцидни ќе ве објават на Алсат.Еве неколку слики колку да ви го претставам економскиот бум во Албанија и како се развива Бурел:
Главен булевар
Нов булевар во изградба со 3 ленти
Атракција:Собрание во песок
Овие за колку ги даваат топтан...за 800евра?...оти нели 200евра е парче?Атракција:Собрание во песок
Ај без пропелери ќе те молам!
Не сум знаел дека ако вртиш грб и се лепиш во ѕид , камењата губат моќ.
Не сум знаел дека од 15-20 метра , може точно да се погоди македонецот , а албанецот кој е 1 метар далеку од македонецот , ќе мине неповреден ?
Полицајците и желките кого удираа ?
Имаш снимки по интернет , види колку лица директно учествуваа на тепачката , грешката на Комитите или кој да беа , беше што изгубија чекор , почнаа да бегаат , половина целосно го напуштија кале , а половина се заробија кај високиот ѕид , иначе да останеа на средина многу подобро ќе минеа , се исплашиле нешто а.
Едино таа нај десно вреди за 40 Е другите не повеќе од 10 Е ... колку за леб да идат да си купат у наредните 5-6 дена ! ... а за продажба не повеќе од 150 Е за ситеОвие за колку ги даваат топтан...за 800евра?...оти нели 200евра е парче?
Постојат одредени патриоти коишто плукаат по знамето на Р. Македонија демек личело на вентилатор демек не било македонско.Ај без пропелери ќе те молам!
Лошо е било, можеби лошо е сеуште , но барем одат напред, Бурел има 11.000 жители.Луѓе, немојте да бидете толку геноцидни ќе ве објават на Алсат.Еве неколку слики колку да ви го претставам економскиот бум во Албанија и како се развива Бурел:
Главен булевар
Нов булевар во изградба со 3 ленти
woooooow швицарска ејЛошо е било, можеби лошо е сеуште , но барем одат напред.
Истата локација (гледај објектите лево) , со нов изглед
Гледаш каква промена ааа , од кафеава улица , се претворила во зелена , со нови насадени дрвца.woooooow швицарска еј
Е сеа све кажа...Гледаш каква промена ааа , од кафеава улица , се претворила во зелена , со нови насадени дрвца.
А имаат и плоштад , у кој има еден споменик (не знам дали кошта 1 милион евра) и едно знаме , му парират на Скопје ха ха ха.
Каков патетикус си ти човече. Државното знаме го спореди на ист начин со албанците во Кичево кога го симнаа, како велеа они, вентиланторот ...Ај без пропелери ќе те молам!