Се е тоа топ другар ама мене една оооогромна ЈАМЗА ме јаде...Ахххх, колку ми е жал за сезонава, а имавме блескави моменти низ неа. Али и катастрофални. Сепак, нема жалење, и после уште една сезона без трофеј, мораме да направиме се, да играме како сега, и во текот на наредната сезона. Подолски е добар, добар е и тој Вертонгтен, од Ајакс. Ни треба тим, гоооооолема и доооолга клупа, играме на 4 фронта во една сезона. Плус и Мијачи сигурно ќе го имаме назад, заедно со Фримпонг.
Ептен ми е криво, али тоа е.
Росикцки, човече, го обожавам. Мислам дека неговата форма, му дава крилја на Арсенал. Wow, каков плеј имаме. Има жар, кај него, има самодоверба, волја и желба за самодокажување. Росицки, може да ни биде најголемото оружје понатаму. Секоја чест за него.
"I f·cking hate Van Rapist. I dont want him to get injured, i want him to get hit by a bus and disappear off the planet."Ласица Вкокошарник
http://www.tottenhamhotspurs.tv/players-lounge/23303-premier-league-thread-2011-12-a-110.html
Се изедоа кокошките
Брат Ван Перси колку што има дајно годинава, аи лани и прехлани со десна НИЕДЕН левичар во светов нема дајно. Е сега јбг вчера промарши ама не беше 100% шанса то!Oдсекогаш сум бил симпатизер на играта на Арсенал. Дури и кога губите убо играте иако нема секош резултат. Ви фалат само трофеи....
А да, ви фали и уште Ван Перси да научи да игра со десна, бабами е попрецизна
Се паѓав од смеење синоќа, олку НАПИЗДЕНИ луѓе немам сретнато одамна, ми текнуват почеток на сезона ја како бев напизден ама олку не бев сигурно"I f·cking hate Van Rapist. I dont want him to get injured, i want him to get hit by a bus and disappear off the planet."
Ќе заплачат уште малку