Со Билбао играш? Планирам да почнам со нив откако ќе излезе крак за најновиот печ. Мислам дека играњето со нив е еден од најинтересните предизвици на ФМ.
Не ми го признаа голот. Scumbag FM.
Не е тоа тоа според коментарите, само одредени багови се средени, не и новите трансфери, треба да се почека за асалната верзија.Football Manager 2012 v12.0.4 Update-SKIDROW
Го има на замунда.
А кој е ?
ако имаш паметен асистент нема потреба да одиш. јас никогаш не одам земи си асистент со добар motivation и добар сиОдговарате ли пред и после натпреварот на новинарите одите ли на прес конференција? И колку е тоа важно за играта?
Мислам дека можеш да го инсталираш, ама нема да можеш да ја играш, треба да излезе нов крак за овој пач. Али овие уште немаат абер за тоа, од кога е излезен пачот..Moмци би ве замолил ако го има некој пачот,оној новиот да ми го прати на ПП.
Фала однапред.
Него ме копка нешто,може ќе звучи глупо,ама...
пачот можам да го инсталирам ако играта ми е кракувана (SKIDROW) такој ?
Аих тоа изгледа ќе биде на свети никад како што тргнала работаваМислам дека можеш да го инсталираш, ама нема да можеш да ја играш, треба да излезе нов крак за овој пач. Али овие уште немаат абер за тоа, од кога е излезен пачот..