Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Овој Де Геа ке ги расипе лугето,требит да земе пример од Рио и Евра :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако искочи Погба сега на полувреме значи ќе настапи во четврток.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
за 5 - 6 сезони Погба , Клеверли ке бидат како чави и иниеста , доколку излезе уште некој ке го најдеме и меси ,јас верувам во андерсон модриќ да го лапнаме ,тогаш ќе ја имаме апсолутно најдобрата средина во светот да разберат хејтериве кој саму велат следната година нема да не имало на табелата е тогаш јас ке ги еем ...Ќе го разврза Ферги ќесето на лето,ке видите :P

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Нека му е среќен патот. И така тој е од групата што 'сонуваат' да играат за Реал Мадрид, каде и да оди во Англија за 3-4 сезони максимум ќе бара трансфер. Хазард игра скоро на иста позиција како Модриќ, you do the math...;)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Нека му е среќен патот. И така тој е од групата што 'сонуваат' да играат за Реал Мадрид, каде и да оди во Англија за 3-4 сезони максимум ќе бара трансфер. Хазард игра скоро на иста позиција како Модриќ, you do the math...;)
Хазард > Тотенхем > Модрич > Јунајтед

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Еден „мојот сон е да играм за (стави име на клуб тука)“ Хазард? :icon_lol: Знам дека Ферги го следи, искочи и статија на Телеграф дека САФ е заинтересиран со тоа што го гледал ама и мене не ми е по мерак овој. Нека сањаат Ливерпулци по него :P

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Незнам за вас ама Модрич според мене е еден од најпаметните фудбалери во Премиер Лига ... што го прави и идеален за Јунајтед .

Браво за Погба ... не згрешил младичот ...

BTW .. подавањето на Сколси до Чика при првиот гол :vozbud:

http://videa.hu/videok/sport/manutd-2-0-wba-goals-football-manchester-united-cOP6EOvwyxH0VRxS

Also ... тепачката на Глупотели со Јаја !!!

http://www.sportski.mk/statija/10542

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова веќе сериозно било со Хазард

Saturday's game between Lyon and Lille was third time Fergie has watched Hazard in person. Contact already made with intermediaries. (The Times)

Тајмс не се рекла - казала весник.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Знам дека Хазард е од оние играчи на кој сон им е да играат за Реал ама исто така е еден од најголемите теленти ако не и најголем во Европа и би било топ да го земеме Ферги играчиште ќе го направи ама на мене лично повеќе ми се допаѓа идејата на Ryan Giggs Хазард > Тотенхем > Модрич > Јунајтед :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Џојс пред некој ден баш збореше на МУТВ за Клеверли и се мислам дека CB кажа ама може и ти да си во право со оглед на ротирањата кај нас :D
Мислам дека беше десен бек, не сум 100% сигурен. Али како и да е, и една од нашите најголеми легенди, Рој Кин својата кариера ја започнал како десен бек, а потоа сите знаеме што се случило...

Инаку во врска со муабетот за Хазард. Искрено ми се допаѓа како играч. Го имам следено неколку пати сезонава во дресот на Лил и стварно има одлична контрола со топката, дриблинг и шут од далеку...Ако вистина САФ е загреан за него, ќе има голема иднина во нашиот тим.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.785
Поени од реакции
11.348
Ја би повеќе за модрич, ипак е играчиште спрема ова лиглево француско кое за 3-4 сезони ко што пиша руни'с ќе плаче да си оди во реал.
Додека пак пимпекот е веќе докажан во англија и опасно е спремен за да кине во јунајтед.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Eden Hazard : "Of course [United interest me], this is a club that excites everyone, but for now my focus is on Lille.But yes, it is a pleasure to be watched by one of the best coaches in the world, if not the best."

Kajgana Shop

На врв Bottom