Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште нема на официјална, дур не видам таму не верувам иако добро ми звучи :)
Не грешат од Скај Спортс, си имаат дилови со клубовите и први увек дознаваат :) Памтите за трансферот на Џонс, сите сајтови во Ливерпул го однесоа а само СС рекоа дека договорил трансфер со нас :icon_mrgr: ама да , од официјална најдобро.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Не грешат од Скај Спортс, си имаат дилови со клубовите и први увек дознаваат :) Памтите за трансферот на Џонс, сите сајтови во Ливерпул го однесоа а само СС рекоа дека договорил трансфер со нас :icon_mrgr: ама да , од официјална најдобро.
Им верувам и на СС ама они поише сакаат да пунат страници и да прават некои игри(како со Снајдер летоска) али нема везе.

ПС:Незнам за вас али мене многу ми е интересно на табелата на СС за Јунајтед малце подоле кога покажува 1 место :D :гик:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.785
Поени од реакции
11.348
Знам дека замарам али досадно ми е. Toлку од надежта на Јуве.

Pogba agrees United deal
domwinches says March 12, 2012 2:52pm
I'd pick a healthy Anderson/Cleverley over Pogba signing a new deal anytime

И јас го мислам истово, само што тоа е тоа сега...па со среќа нека му е ако навистина се согласил да остане.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Абе кај е Комита Ултрас, го нема у последно време! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кај се најдува линк за да ги гледам онлајн резервите?
Изгледа за 40 мин. ќе почнат против Блекбурн..
--- надополнето: 12 март 2012 во 17:50 ---
Q and A with David de Gea:

Q. Sir Alex sees you as United's keeper for the next 10 years - is that your goal?
Absolutely - let's hope that proves to be the case! Every day I feel more at home here so I can see myself spending my whole career at United. I am very relaxed in England and I like my football here.
Q. You have great reflexes. Do you practise this or is it just a gift?
I certainly work hard at it, but I believe something like that is in-born. A singer is born with a great voice, a striker can naturally sniff out a chance and I think a goalkeeper's reflexes are the same.
Q. Who do you get on with best at the club?
I get on with all the lads but I guess Chicharito and Antonio Valencia most of all. They were brilliant when I first arrived, translating for me and answering any questions I had. Javier is a real livewire off the field - he lifts every room he walks into and his enthusiasm is infectious.
Q. What music do you enjoy?
I like metal and rock bands like Avenged Sevenfold and Metallica. When I put it on in the dressing room, everyone moans! Most of the other players are into hip-hop. I also love This Is The One [by the Stone Roses], the song we come out to at Old Trafford - it gives me a big lift for the game.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
domwinches says March 12, 2012 2:52pm
I'd pick a healthy Anderson/Cleverley over Pogba signing a new deal anytime

И јас го мислам истово, само што тоа е тоа сега...па со среќа нека му е ако навистина се согласил да остане.
Тато, тој што го пишал ова очигледно е дека не ги гледал младинците кога беше Погба таму и резервите оваа година :) Лани младите во нивниот ФА куп ршум направија, Погба, Ларнел Кол, Морисон, голманот Џонстон и близнаците Кин ломеа се пред нив. Не за џабе почнаа таа генерација да ја споредуваат со class of `92. Оваа година еве некои младите беа унапредени во резервите и резервите се на пат кон титулата во нивната дивизија.

Не велам јас дека Погба ќе биде играчиште, да не ме сфаќате погрешно. :) Moже ќе испадне Гибсон, Иглс, Ричардсон, Бардсли бр. 2, просечен ПЛ играч. Тој има само 18 години и почна да добива дури сеа по 20 минути против Стоук и ВБА на веќе решен натпревар. Но тоа што го прикажуваше досега за нашите други 2 тима е доста ветувачки.

Сега нормално дека и јас би го одбрала Клеверли пред Погба. Ама Клеверли пред да бидне ваков играч како што е сега прво настапуваше исто како Погба, е вака. Задни 20 минути, па Ферги освен што го носеше со тимот на летните подготовки, го прати во Вотфорд една сезона кај што им беше мислам играч на годината, па во Виган една сезона кај што им се наметна и те како иако почесто на крило, па тек сега игра за нас. Истово го чека и црниов, ако мисли дека е туку така лесен патот до првиот тим кај нас се лаже.

Е сега тоа Морисон што има лошо друштво и што е ретардиран левел Балотели е друго, тука САФ не може со инка мозок да му стави. Имаше шанса и тој место Погба онака да си добива минути ама тоа е.. па и во Вест Хем не дошол на тренинг 3 пати и го казниле со двонеделна плата :facepalm:

И како стојат резервите кажете ми, не сум во можност да гледам :)
--- надополнето: 12 март 2012 во 19:33 ---
П.С. Не знам дали знаевте дека Клеверли почна да игра како стопер за нашата школа :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Десен бек мислам беше...
Џојс пред некој ден баш збореше на МУТВ за Клеверли и се мислам дека CB кажа ама може и ти да си во право со оглед на ротирањата кај нас :D
--- надополнето: 12 март 2012 во 19:44 ---
https://twitter.com/#!/ChrisSmalling22

Смолинг на твитер :D

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Овие па на МОТД сто пати кажаа дека без Компани играле, ЊОЊ, ние цела сезона играме без капитенот па кој не глеа. Али барем им текна да го пофалат Еванс, алелуја му текна на некој.
--- надополнето: 12 март 2012 во 12:59 ---
What music do you enjoy?

DDG: I like metal and rock bands like Avenged Sevenfold and Metallica. When I put it on in the dressing room, everyone moans! Most of the other players are into hip-hop. I also love This Is The One [by the Stone Roses], the song we come out to at Old Trafford - it gives me a big lift for the game.

Го молам UnitedWeStand да даде коментар за ова :cool:

Него замислете ги фаците на Евра и Рио кога ќе пушти Давид метал во соблекувална :pos:
Аууу, знаев дека е добар ама не до толку! :D

Изгледа дека на почеток не можел да си слуша тоа што си сака па затоа не беше добар како сега, откако се опуштил и целиот тим почнал да слуша вистинска музика заедно со него се гледаат резултатите во последно време! :D

Се надевам дека пред натпреварот со Шити оваа ќе ја слушаат и ќе ја спроведат во дело на терен:

Kajgana Shop

На врв Bottom