Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Вие се радувате за Тирана?...Ти не си Албанец, Албанец е од Албанија...Ти си Шип, Косовар..Вие не сте Албанци...Вие сте дивото племе од 19ти век кое благодарност на Македонија остана колку толку, ве спасија од Масакр, и ако продолжите со глупости ке ве стигни правдата на Милошевич....
Ne se nerviraj pile, sorry ama tolku si glup sto nemam kako da ti repliciram ;)
--- надополнето: 13 март 2012 во 00:53 ---
Стварно секогаш сум се прашувал зошто ако не им се допаѓа тука не одат да си живеат таму или Швиц евентуално ?!
Moe pravo e kaj ke ziveeam albanec ke ostanam eve imam Kosovo Albanija .....AMA TI :love:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805

Moe pravo e kaj ke ziveeam albanec ke ostanam eve imam Kosovo Albanija .....AMA TI :love:
Што јас бе што ?? Дај не ме јеби денов убав ми е денес сакам така и да го завршам...
--- надополнето: 13 март 2012 во 00:58 ---
А зошто го дрвите уште, кога се е стишано?
А и тоа што викаш .... Good Night !!:sleep:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.756
Поени од реакции
21.444

Не дека ќе разбереш што е ова на сликава ама онака сакав да споделам како те гледам тебе и сите што "размислуваат" како тебе ... иако се сомневам дека вие воопшто и размислувате !!!

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Што јас бе што ?? Дај не ме јеби денов убав ми е денес сакам така и да го завршам...
Aj dobra noc ne te j*ebam samo po kulturata i vokabularot se poznava koj e neciviliziran Pozdrav

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Не дека ќе разбереш што е ова на сликава ама онака сакав да споделам како те гледам тебе и сите што "размислуваат" како тебе ... иако се сомневам дека вие воопшто и размислувате !!!
То је виша мат(е)мааааааааааааааааааааааатика :)

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
Сум за соживот, уствари сум за луѓето да живеат како луѓе а не како нации. Е оти ја сум Швеѓанец сум поголем од некој таму од Етиопија. Не си. Значи еднаквост. Ама фрустрирачко во нашата држава е тоа што, како што рече еден мој сограѓанин, нема еднаквост ако средношколец Македонец со рекорден просек 6 го одбиваат од Медицински Факултет заради тоа што треба т.е мора да влезе Албанец со мизерни 2 просек. И, ме фрустрира тоа што нема еднаквост ако Албанецот во оваа држава во медиумите се обраќа на Албански јазик и него го разбираат 20% од граѓаните. Ама корените од каде се? Од нашите прекрасни политичари. Тие го создадоа овој притисок и постојана омраза меѓу луѓето. Медиумите го хранат тоа и луѓето кркаат.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
http://www.youtube.com/watch?v=hIATZ6yZ1xk

Hahahhaha jaki ste koi se ovie " heroi so maski "
Utre vo Tirana ke bide veselo ;)
Глупи се за мене, овие може само да се силат преку интернет, не можат ништо да направат, ама барем не тепаат како кукавици, како "хероите" од пред неколку дена, кои само кога се во група и повозрасни од нападнатите се силни.

Ајде колку весело да видам ќе биде, што оро ќе играте, и молам до медиумите да пренесуваат во живо, да видиме со кави ора и танцувања ќе се покажат "хероите". И после одма следи натпреварување, кој повеќе куршуми ќе испука во воздух и какви новотарии од оружје ќе ни изложат.:rolleyes:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Зошто тој сон нема никогаш да се оствари
Самите сме свесни дека нема да се оствари !! Ние треба да бидеме благодарни на Господ што ни го даде и ова парче земја...какви предавници и лингури сме имале низ историјава добро е и ова што ни го даде !! Како народ бевме предодредени да исчезнеме и да се претопиме во соседиве. Но не треба да се заборави како ни е распарчена земјата, каква голгота Македонецот виде последниве 120 години како што не видел ниеден народ на овие простори па и пошироко. И какви се работи трпи и ден денес само заради тоа што сме требале да исчезнеме ама за некоја несреќа на овие околу нас имаме држава која тие не очекуваа дека ќе ја добиеме како народ!! Жртвата на Гоце, Ѓорче, Јане, Никола, Даме беше таа Македонија, вистинската Македонија !! Добро е што поголемиот дел од нив не дочекаа да ја видат како ја делат земјата за која ја дале младоста шетајќи по планини како им ја делат. Знам дека е сон ама не треба да се заборави !! Ова со другиве народи околу нас е класичен национализам. Како може ние да сме националисти што го штитиме од заборав и ја прикажуваме вистината тоа што ни се случило и за тоа што ни е земено а е чисто наше !! Сон е ама за сегашните и идните генерации се штити од заборав и никогаш нема да згасне зошто вистината е таа... А таа е дека Македонија е таа, вистинската Македонија што ја делеа како да е на татко им и мислеа дека никогаш повеќе овде нема да има Македонци !! Е па нека ми извинат ама ТУКА СМЕ !!! ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.189
Поени од реакции
84.066
Зависи како гледаш на работите. Сите сме подеднакво жртви, нападнати физички, или не.
До кога ќе поддржувате војна, додека не си ја видите фамилијата убиена?
Ова колку нешто да напишеш?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Се изнервирав,и нервозата ја џитнав у фотошоп и ова искочи.. xD
Прегледај го приврзокот 40996

Друше топпп, одма ја стаев на десктоп :D малку и црвено да доставиш би била перфектна.
--- надополнето: Mar 13, 2012 3:28 AM ---
Инаку копиљов ефтов од на мајкаму метата(шо би рекол миленко) станал поголем ш.иптар од албанците, го слушам и не ми се верува каков изрод се родил во нацијава!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.052
Поени од реакции
5.960
1993 година кога сакале Босанците да ги стават кај Клиниката Св Лазар што е сега цело Ѓорче излегло да протестира а еден добро познат влегол со џандарот у темели внатре и го напраил ренде, татко ми е сведок на протестите!! :D

Bidejki si dosta pomlad a jas bev togas 3 godina ke ti kazam kako bese.Toj sto vleze vo nivnite temeli so bela zastava 128 bese poznatiot Ljupco Kopcarovski po prekar Kopcar i mislam deka posle taa slucka policijata pocna da frla solzavec za da se rastera tolpata narod koj bese stvarno sploten bez razlika od koja nacionalnost e i odese do kraj so blokadi i protesti sekojdnevno se dodeka vlastite ne se povlekoa od nivnite nameri.Se sekavam deka najgolemiot vinovnik za vseluvanjeto na begalcite od Bosna bese Antonio Pesev bidejki vozrasnite pcueja izgovarajki go negovoto ime dodeka protestiraa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom