Koj и зошто го уби претседателот Џон Кенеди?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
На лагата и се кратки нозете.
Почна параноичен да стануваш.

ТУУУУ АМА МЕ ПОГОДИВТЕ со тоа Видеата:pos2::vozbud:
Необорив доказ дека Кенеди е убиен од повеќе атентатори а не од Ли Освалд е правецот во кој се движи неговата глава после пукањето.Ако те пукаат од лево главата ти лета кон десно,ако те пукаат отпозади главата ти лета напред,прост физички закон.На видеото убаво се гледа во кој правец се движи Кенедиевата глава и ако изанализираш на успорена снимка ќе видиш дека е пукано од повеќе правци,така да за мене ова е завршена приказна.Башка,што практично се докажа дека не може никој да испука толку куршуми во таков краток временски интервал со пушка како онаа од која "наводно" пукал Освалд.Значи точка.
Немој да изиграваш дека се знаеш smart ass-у.Светот не се врти околу тебе,треба да почитуваш и туѓо мислење,имаш преголемо его.Ме потсеќаш на еден мој "другар" кој Новите години ги поминуваше сам во својата дечка соба со чипс и пиво.Така да немој да изиграваш его-манијак.

Сопругата на обвинетиот Ли Харли Ославд во 1994 година изјавила дека одговорот за убиството на Кенеди се наоѓа кај банките на Федералните резерви.

Треба да се напоменат и уште две работи. Првата е дека Д-р Мартин Лутер Кинг (афро- американски баптистички свештеник, и борец за граѓански права ) е убиен во 1968, веднаш во пламените говори вперени против војната во Виетнам. А втората е дека постојат силни докази за спречување на вистинската истрага за смртта на Кенеди што укажуваат на примена на огромна и трајна сила која господари на највисоко ниво - Тајните друштва и нивните членови од Вол Стрит.

Одтогаш па навака секој нов претседател на Америка, кога ќе победи и официјално ќе положи заклетва...го викаат Фамилиите Ротшилд, Рокфелер, Сорос, Хенри Кисинџер, Варбург и Морган и останатите кои ги претставуваат 50 те најјаки компании во Америка..го седнуваат на маса со нив, светлата се гасат, ролетните се спуштаат и почнува краток документарен филм со атентатот на Кенеди, снимен од агол, кој го нема досега.Филмчето завршува а Ротшилд, прашува..."Имате прашања, господине претседателе?"

Одтогаш па навака секој нов претседател на Америка, кога ќе победи и официјално ќе положи заклетва...го викаат Фамилиите Ротшилд, Рокфелер, Сорос, Хенри Кисинџер, Варбург и Морган и останатите кои ги претставуваат 50 те најјаки компании во Америка..го седнуваат на маса со нив, светлата се гасат, ролетните се спуштаат и почнува краток документарен филм со атентатот на Кенеди, снимен од агол, кој го нема досега.Филмчето завршува а Ротшилд, прашува..."Имате прашања, господине претседателе?"

Јас сум слушнал дека на новиот претседател и порнич му пуштаат .

Јас сум слушнал дека на новиот претседател и порнич му пуштаат .
"Господе, дај ми сила да ја држам устата затворена кога немам нешто паметно да кажам" - Исмаил Кадаре...

Во 10.40 има објаснување за движењето на главата на Кенеди, ама сепак кој во што си верува.

Од каде ти тебе ваква информација?Јас разбирам да остави човек простор за разно-разни теории на заговор,бидејќи и јас самиот сум нивен љубител,ама ова е претерано филмски.

Од каде ти тебе ваква информација?Јас разбирам да остави човек простор за разно-разни теории на заговор,бидејќи и јас самиот сум нивен љубител,ама ова е претерано филмски.
Сето тоа е објаснето во Теориите на заговор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom