(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога некој ќе ви прикаже нешо, шо е вистина а не е по ваш ќеф, прв коментар ви е: еден е јуанјтед, јуанјтед е религија, итн....
А то се дешава многу често...:glup:
Како прво, се пишува Јунајтед.
Како второ, чим ни е религија, значи дека веруваме во Манчестер, и за се` што викаш дека што е вистина а не ни е по ќеф, си го чуваме во себе и си викаме Манчестер е религија, ќе надмине над тоа.
Гледаш, ни успева.

Јунајтед е еден, јунајтед е религија, јунајтед е алфа и омега, јунајтед се најдобри... егоизам задрогазу, егоизам.

да, се гледа до сега сезонава, а ќе видиш и утре.
земавме титула и пак се газите себеси со вакви изреки. свашта.

Некоја виртуелна реалност че да е...
Еве ти ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ

trophy.jpg

Гледањето е БЕСПЛАТНО.

Еве ти ВИРТУЕЛНА РЕАЛНОСТ

trophy.jpg

Гледањето е БЕСПЛАТНО.

Во реалноста траките на пехарот се црвени и црни. Ама ако нека си го гледат во нивната боја и нека фантазираат...

а што се мешате вие одстрана во секоја дискусија меѓу фановите на Ман ЈУ???како сакаме ние ќе го викаме Ман Ју,и што сакаме ние тоа ќе преставува за нас...така да ние не се мешаме во ваши работи и поштедете не нам во тоа..

Во реалноста траките на пехарот се црвени и црни. Ама ако нека си го гледат во нивната боја и нека фантазираат...
На вакви траки мислиш?
f_manchesterum_2b862a9.jpg

Ок. Роман е најмоќен, Роман е религија... Може вака?

Не. Религија ми е христијанската, православен христијанин.
Роман вложува во вториот клуб за кој некош сум навивал (по Победа Прилеп), но тоа не го прави Бог. Далеку од тоа...
Квази-запаленко не сум.
Не се занесувам ко вас по некој шо не ни слушнал за мене.

И само ви укажувам, на мојата информација со линк за вашите пишувања за Ешли Кол, добив реакција: еден е Јунајтед.
Претеризам, само ај нека ви биди...

0,,10268%7E3123463,00.jpg

Е овде нема менување траки...и пак виртуелна реалност.И овде гледањето е бесплатно..слободно навалете.Наш ќе биде, а вие само по витрини во музејот во Олд Трафорд ќе го гледате.:helou:

а што се мешате вие одстрана во секоја дискусија меѓу фановите на Ман ЈУ???

И само ви укажувам, на мојата информација со линк за вашите пишувања за Ешли Кол, добив реакција: еден е Јунајтед.
Претеризам, само ај нека ви биди...

0,,10268%7E3123463,00.jpg

Е овде нема менување траки...и пак виртуелна реалност.И овде гледањето е бесплатно..слободно навалете.Наш ќе биде, а вие само по витрини во музејот во Олд Трафорд.:helou:

Арно бе, освојте го. Ако успеете, фино ќе ви честитам.
Ама во спротивен епилог, истото го очекувам и од вас...
Или не би било во согласност со религијата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom