Економски факултет (reloaded)

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Има некој искуство со испит Јавни финансии ? Потешко е многу отколку на колоквиум ?
Јас полагав на испит во јануари и супер беше, не е потешко од колоквиум.
--- надополнето: 12 март 2012 во 09:17 ---
Колеги, ај тие денес што полагавте менаџмент на мал бизнис кажете какви прашања ви се паднаа додека вие уште тазе?!?

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Ај постарите колеги нека кажат на што да обрнеме поише внимание од ЕВТ И МТП....ке завршат рбаота прашањата од либро/зоки????.....и англиски што да се учи најмногу???

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јас полагав на испит во јануари и супер беше, не е потешко од колоквиум.
--- надополнето: 12 март 2012 во 09:17 ---
Колеги, ај тие денес што полагавте менаџмент на мал бизнис кажете какви прашања ви се паднаа додека вие уште тазе?!?
Речиси истите прашања што се паднале лани.
Се’ што ми имаа забележано од лани скоро се’ ми се падна.
Имаше на поише прашања кај што требаше од текст да се учи, а не од слика, така да ти учи си ги и двете. :)

Член од
11 март 2011
Мислења
33
Поени од реакции
4
Колеги, каков е предметот економско планирање, какви прашања најчесто се паѓаат?

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Речиси истите прашања што се паднале лани.
Се’ што ми имаа забележано од лани скоро се’ ми се падна.
Имаше на поише прашања кај што требаше од текст да се учи, а не од слика, така да ти учи си ги и двете. :)
Тие што се одбележани од колегата што ги ставил на страната на фејсбук? А ги паметиш прашањата денес што ви се паднаа - како се формулирани? А и кои кејсови?

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Колеги да не знае некој дали треба материјалот од 101 до 125 страна по меѓународна економија?

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Тие што се одбележани од колегата што ги ставил на страната на фејсбук? А ги паметиш прашањата денес што ви се паднаа - како се формулирани? А и кои кејсови?
Кејсовите беа, првиот- за газели, вториот 4та тема, за партнерите, точните одговори најубаво да ги пише некој после увидот утре, пошто не можам со сигурност да ти кажам кој се, а прашањата беа претежно набројуванки, игра на зборови ептен, имаше од 6та тема едно до две прашања и 7ма тема многу помалце прашања , другите прашања беа скоро сите од 2 до 5та тема. И тоа.

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Kolegi kade ima spisoci za polaganje po organizacisko odnesuvanje?

Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
Ако некој знае анализа на финансиски извештаи што треба да се учи, би била многу благодарна некој да ми каже! :S
Ги имам прашањата од либро, ама поделени се по три колоквиуми и навистина не разбирам што да учам :S
Колегите што полагале пишаа да ги учиме само прашањата од либро, првите четири теми се за на колоквиум. Само не знам за задачите од вежби дали се паѓаат.

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Колеги, осигурување како иде бодувањето, колку треба да се положи?!

Член од
11 јуни 2010
Мислења
39
Поени од реакции
0
Дали можеби некој знае до која страна е првиот колоквиум МТП и можам ли од некаде да најдам прашања ? Благодарам !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom