- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
Англиски 2 некој точно да ми каже што треба да се учи од тоа скриптата од филолошки факултет ?
Треба да се запишеме на zephyr, ако не се запишеш нема да можеш да полагаш.Деловно комуницирање треба да се запишеме на некој список за да полагаме колоквиумски или не треба?
da,hipotezi.I 7 treba taka ?
trebaat prednostite i slabostite na site formi na organizacija,6ta tema ne se vari,7ma pa ic!Колеги, имам 2 прашања за менаџмент на мал бизнис.
1. Земав скрипта од либро и на едно 25 набројуванки пишува колоквиум. Тие се паѓаат на колоквиум или...?
2. требаат ли предностите и слабостите за единствен сопственик, партнерство, корпорација, с корпорација и компанија со ограничена одговорност? Многу се.
Не знам дали сум единствен, али ммб ми се чини потежок од основи на менаџмент (најмалку иста тежина).
Требаат, официјално нема ништо скратено. Инаку да, иста тежина со менаџмент. Џабе е помал, на секоја страна има набројанки од по 100000 цртички -.-Колеги, имам 2 прашања за менаџмент на мал бизнис.
1. Земав скрипта од либро и на едно 25 набројуванки пишува колоквиум. Тие се паѓаат на колоквиум или...?
2. требаат ли предностите и слабостите за единствен сопственик, партнерство, корпорација, с корпорација и компанија со ограничена одговорност? Многу се.
Не знам дали сум единствен, али ммб ми се чини потежок од основи на менаџмент (најмалку иста тежина).
Немам проблем со прашањата. Еве пробај симни ги од тука.Ima nekoj problem so prashanjata delovno komuniciranje na zephyr ili mene PC-vo me zeza?Od preeska ne mozam da gi simnam.