Економски факултет (reloaded)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Англиски 2 некој точно да ми каже што треба да се учи од тоа скриптата од филолошки факултет ?

Член од
11 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
Деловно комуницирање треба да се запишеме на некој список за да полагаме колоквиумски или не треба?

Член од
26 септември 2010
Мислења
29
Поени од реакции
10
Деловно комуницирање треба да се запишеме на некој список за да полагаме колоквиумски или не треба?
Треба да се запишеме на zephyr, ако не се запишеш нема да можеш да полагаш.

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Колеги, имам 2 прашања за менаџмент на мал бизнис.
1. Земав скрипта од либро и на едно 25 набројуванки пишува колоквиум. Тие се паѓаат на колоквиум или...?
2. требаат ли предностите и слабостите за единствен сопственик, партнерство, корпорација, с корпорација и компанија со ограничена одговорност? Многу се.
Не знам дали сум единствен, али ммб ми се чини потежок од основи на менаџмент (најмалку иста тежина).
trebaat prednostite i slabostite na site formi na organizacija,6ta tema ne se vari,7ma pa ic!

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Колеги, имам 2 прашања за менаџмент на мал бизнис.
1. Земав скрипта од либро и на едно 25 набројуванки пишува колоквиум. Тие се паѓаат на колоквиум или...?
2. требаат ли предностите и слабостите за единствен сопственик, партнерство, корпорација, с корпорација и компанија со ограничена одговорност? Многу се.
Не знам дали сум единствен, али ммб ми се чини потежок од основи на менаџмент (најмалку иста тежина).
Требаат, официјално нема ништо скратено. Инаку да, иста тежина со менаџмент. Џабе е помал, на секоја страна има набројанки од по 100000 цртички -.-

Член од
25 јануари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
Колеги дали некој ги има презентациите по Маркетинг Комуникации(сите) и дали би можел да ми ги испрати?

Член од
3 октомври 2009
Мислења
77
Поени од реакции
5
Колеги ај нека сподели некој искусто системи кај Златка и применета кај Пеце.Какви им се колоквиумите,на што да се обрне внимание???

Член од
13 јануари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
2
Ima nekoj problem so prashanjata delovno komuniciranje na zephyr ili mene PC-vo me zeza?Od preeska ne mozam da gi simnam.

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Англиски 2 повеќе акцент на граматика или текстови?

Член од
7 април 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
Има некој искуство со испит Јавни финансии ? Потешко е многу отколку на колоквиум ?

Член од
13 септември 2009
Мислења
76
Поени од реакции
8
Колеги некој да не има прашања по Претприемништво и да ми каже дали е многу тежок колоквиумот? фала

Член од
7 јуни 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
Ако некој знае анализа на финансиски извештаи што треба да се учи, би била многу благодарна некој да ми каже! :S
Ги имам прашањата од либро, ама поделени се по три колоквиуми и навистина не разбирам што да учам :S

Член од
6 февруари 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Деловно комуницирање книгата од кај ја купивте,јас ја зедов од Либро ама ми фалат страни

Kajgana Shop

На врв Bottom