Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Англиски 2 некој точно да ми каже што треба да се учи од тоа скриптата од филолошки факултет ?

Деловно комуницирање треба да се запишеме на некој список за да полагаме колоквиумски или не треба?

Деловно комуницирање треба да се запишеме на некој список за да полагаме колоквиумски или не треба?
Треба да се запишеме на zephyr, ако не се запишеш нема да можеш да полагаш.

Колеги, имам 2 прашања за менаџмент на мал бизнис.
1. Земав скрипта од либро и на едно 25 набројуванки пишува колоквиум. Тие се паѓаат на колоквиум или...?
2. требаат ли предностите и слабостите за единствен сопственик, партнерство, корпорација, с корпорација и компанија со ограничена одговорност? Многу се.
Не знам дали сум единствен, али ммб ми се чини потежок од основи на менаџмент (најмалку иста тежина).
trebaat prednostite i slabostite na site formi na organizacija,6ta tema ne se vari,7ma pa ic!

Колеги, имам 2 прашања за менаџмент на мал бизнис.
1. Земав скрипта од либро и на едно 25 набројуванки пишува колоквиум. Тие се паѓаат на колоквиум или...?
2. требаат ли предностите и слабостите за единствен сопственик, партнерство, корпорација, с корпорација и компанија со ограничена одговорност? Многу се.
Не знам дали сум единствен, али ммб ми се чини потежок од основи на менаџмент (најмалку иста тежина).
Требаат, официјално нема ништо скратено. Инаку да, иста тежина со менаџмент. Џабе е помал, на секоја страна има набројанки од по 100000 цртички -.-

Колеги дали некој ги има презентациите по Маркетинг Комуникации(сите) и дали би можел да ми ги испрати?

Колеги ај нека сподели некој искусто системи кај Златка и применета кај Пеце.Какви им се колоквиумите,на што да се обрне внимание???

Ima nekoj problem so prashanjata delovno komuniciranje na zephyr ili mene PC-vo me zeza?Od preeska ne mozam da gi simnam.

Англиски 2 повеќе акцент на граматика или текстови?

Има некој искуство со испит Јавни финансии ? Потешко е многу отколку на колоквиум ?

Колеги некој да не има прашања по Претприемништво и да ми каже дали е многу тежок колоквиумот? фала

Ima nekoj problem so prashanjata delovno komuniciranje na zephyr ili mene PC-vo me zeza?Od preeska ne mozam da gi simnam.
Немам проблем со прашањата. Еве пробај симни ги од тука.

Attachments

Ако некој знае анализа на финансиски извештаи што треба да се учи, би била многу благодарна некој да ми каже! :S
Ги имам прашањата од либро, ама поделени се по три колоквиуми и навистина не разбирам што да учам :S

Деловно комуницирање книгата од кај ја купивте,јас ја зедов од Либро ама ми фалат страни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom