„Крцкање“ на коски

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Неможев да смислам подобар наслов за темава...
Некои велат дека крцкање( испукување на коски/рскавец) на раце, врат, грб, е лошо... а некои велат дека е позитивно...
Јас сум зависен од тоа, секојдневно го правам...
What do ya think?

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Крцкање мислиш друже ? искршување е сосем друго...недај боже да си зависен од искршување :vozbud:
ок. кај нас уф Валандово тка си го викиме... мислам ме свати што сакам да кажам... сигурно не сум мазохист.. фала на исправката :*

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
И мене така ми викаат па никому ништо , тоа е посилно од мене.Ако не го искрцкам вратот ќе ме били глава,а ако не го искрцкам грбот це чувствувам згрбавено :) :pos:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
не е убо да ги крцкаш на рацете зш на стари години ќе си ко вибратор во рацете

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
И ја имам слушнато така, дека ако ги пукаш на стари години ќе ти се тресат.
--- надополнето: 12 март 2012 во 20:08 ---
Крцкање мислиш друже ? искршување е сосем друго...недај боже да си зависен од искршување :vozbud:
Туф има да ги секне тие таму од осигурувањето :vozbud:

S

Sheldon Cooper

Гостин
ја си ги искршувам обавезно и супер ми е

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.465
А ако не ги пукаш ќе немаш циркулација. Јебеш митови и легенди, раце се тресат од многу дркање ондак :icon_lol:

П

Паган-др

Гостин
Покрај тоа шо зглобовите на прстите ми се проширени малку повеќе од што треба, до сеа не сум осетил ништо друго негативно.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Да,тоа е точно Gego..Многу луѓе викаат дека ако пукаш прсти,на стари години има да ти се тресат ко ненормални..

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Абе не сакам бош муабети за тоа што велат лаици...
Нема некои истражувања од доктори (институти), кои што докажуваат како е точно и зошто е така???

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.139
Поени од реакции
4.019
не е убо да ги крцкаш на рацете зш на стари години ќе си ко вибратор во рацете
И ја така знам, додека си млад нема да имаш проблеми од тоа, али кога ќе остареш ќе ти се тресат прстите/рацете, така да гледај да престанеш... Али овака барем сите викаат, незнам колку е точно...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
И ја така знам, додека си млад нема да имаш проблеми од тоа, али кога ќе остареш ќе ти се тресат прстите/рацете, така да гледај да престанеш... Али овака барем сите викаат, незнам колку е точно...
Ај здравје боже ќе остариме некој ден па ќе видиме :)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
нема врска тоа е само истиснување на воздухот од зглобовите или нешто слично..

слободно пукај ич онај да не те боли :P ќеф си е:)

Kajgana Shop

На врв Bottom