domwinches says March 12, 2012 2:52pm
I'd pick a healthy Anderson/Cleverley over Pogba signing a new deal anytime
И јас го мислам истово, само што тоа е тоа сега...па со среќа нека му е ако навистина се согласил да остане.
Тато, тој што го пишал ова очигледно е дека не ги гледал младинците кога беше Погба таму и резервите оваа година
Лани младите во нивниот ФА куп ршум направија, Погба, Ларнел Кол, Морисон, голманот Џонстон и близнаците Кин ломеа се пред нив. Не за џабе почнаа таа генерација да ја споредуваат со class of `92. Оваа година еве некои младите беа унапредени во резервите и резервите се на пат кон титулата во нивната дивизија.
Не велам јас дека Погба ќе биде играчиште, да не ме сфаќате погрешно.
Moже ќе испадне Гибсон, Иглс, Ричардсон, Бардсли бр. 2, просечен ПЛ играч. Тој има само 18 години и почна да добива дури сеа по 20 минути против Стоук и ВБА на веќе решен натпревар. Но тоа што го прикажуваше досега за нашите други 2 тима е доста ветувачки.
Сега нормално дека и јас би го одбрала Клеверли пред Погба. Ама Клеверли пред да бидне ваков играч како што е сега прво настапуваше исто како Погба, е вака. Задни 20 минути, па Ферги освен што го носеше со тимот на летните подготовки, го прати во Вотфорд една сезона кај што им беше мислам играч на годината, па во Виган една сезона кај што им се наметна и те како иако почесто на крило, па тек сега игра за нас. Истово го чека и црниов, ако мисли дека е туку така лесен патот до првиот тим кај нас се лаже.
Е сега тоа Морисон што има лошо друштво и што е ретардиран левел Балотели е друго, тука САФ не може со инка мозок да му стави. Имаше шанса и тој место Погба онака да си добива минути ама тоа е.. па и во Вест Хем не дошол на тренинг 3 пати и го казниле со двонеделна плата
И како стојат резервите кажете ми, не сум во можност да гледам
--- надополнето: 12 март 2012 во 19:33 ---
П.С. Не знам дали знаевте дека Клеверли почна да игра како стопер за нашата школа