Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Toa се се пуштени муабети...ехеее ја денес колку се изнаслушав ваму овој бил тепан, онаму тој ... сите што беа ''тепани'' денес ги гледам у кладилница здрави и живи !!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.660
Ништо не сум дознал до сега,иако го прошета цело Тафталиџе...
Дедото на женска ми ми рече, ама веројатно нешто лошо разбрал пошто никаде немаше објавено...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Сложни се шпонциве... Ние сме си поделени стандарт и никогаш нема ни да се обединимие. Од сите страни се плашат да си пружат рака. Додека не се договориме заеднички МАКЕДОНСКИ нема фајде од шпонциве

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Дедото на женска ми ми рече, ама веројатно нешто лошо разбрал пошто никаде немаше објавено...
Можно е некој залутан да бил па да го начекале...од децава од мое маало,никој не е нападнат...

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.103
Грција не ја пушта Македонија во Нато/ЕУ поради што името имало територијални претензии. Очигледно Голема Албанија протести не се територијални претензии. :tapp:
Епа тоа е нешто што е наше на пример како Пиринска и Егејска Македонија тоа е претензија а цел свет знае каква била нашата територија пред 1913 и сега ние сме тие националисти и тепачи ах ...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Епа тоа е нешто што е наше на пример како Пиринска и Егејска Македонија тоа е претензија а цел свет знае каква била нашата територија пред 1913 и сега ние сме тие националисти и тепачи ах ...
Ќе дојдат и 5-те минути на Македонецот а чуствувам дека се многу блиску. Тогаш секој што и мисли лошо на оваа земја и што со цело срце посакува да не ја биде нема бел ден да видат !!! Тука спаѓаат: предавници, странски служби, оние што не делеле и што не ставиле во ваква ситуација каде што сме сега ...

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Да влези во автобус, но во ранецот носи си Ц-4 :)
Ако идеш ти и они нека отидат у ПМ !

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Активисти блиски до Демократската партија на Албанците (ДПА) стојат зад инцидентот кој вчера околу 17 часот се случи во Дебар Маало, кога четири до пет непознати лица без повод и причина физички нападнаа малолетник, објави Нетпрес.

Министертвото за внатрешни работи денеска приведе петтмина осомничени за нападот, В.Ј. (17) од село Глумово, И.С.(20) и Е.С. (19) од село Крушопек, Е.В. (21) од село Грчец и Р.А. (22) од Скопје, кои според првичните информации се активисти на најголемата албанска опозициска партија, ДПА.

Сите членови на групата, освен Е.С., веќе имаат криминални досиеја и се пријавувани за кражби, тешки кражби, разбојништва, насилства и друго.
ДПА пред неколку дена одговорноста за серијата инциденти ја лоцираше кај владината коалиција, но последните случувања покажуваат дека активисти на ДПА се одговорни за инцидентот кој се случи во Дебар Маало.
„Курир“ го контактираше портпаролот на ДПА, Агон Ферати, кој ни изјави дека не е запознаен со случајот.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
ПСИХИЈАТРИЈА !

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
28 албанци добија кривични , и 7 македонци.

Се зборуваше за 20-30 учесници во нападот во Кисела Вода , а добија кривични само 7 (само 2 полнолетни).

Ако 28 албанци добија кривични , тогаш за да биде толеранцијата како кај македонците , албански напаѓачи требало да ги има 84-140.

Гледаш дека тука сме негде , а според мене најмногу ќе го јадат пак албанците , како и во Кале , со 50 кривични.

Ај да бидам оптимист дека реално ќе ги казнат сите , и ќе ја сватат пораката сите , а тоа е дека насилството не може да помине неказнето.

А и другите што низ градот се шетаат и пеат Чиста Македонија , Мртов оној добар оној , Етничка Албанија ... ќе сватат дека не е баш лесно да се оствари тоа.
Ој ти бе! кој го јадел у Каље?!?!?! Пред очи на цела јавност се виде како им вадат лисици на вашите!! Они го јаделе у Кале ќе ми кажува...:facepalm:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Ој ти бе! кој го јадел у Каље?!?!?! Пред очи на цела јавност се виде како им вадат лисици на вашите!! Они го јаделе у Кале ќе ми кажува...:facepalm:
Ако недај-боже ми притреба некогаш, ќе си го земам овој Дарданија за адвокат да ми биде, го бива чо’еков ! Најозбилно :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ако недај-боже ми притреба некогаш, ќе си го земам овој Дарданија за адвокат да ми биде, го бива чо’еков ! Најозбилно :D
:pos: И башка има онформации што никој ги нема :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom