Ако се навреди дека коњ го нареков ти кажав ми се испушти јебига се случва, со колку погрди зборој вие леброн го нарекувате, ама ај кој ви замерва...
И кој сакаш прашај истото ќе ти го кажи - најголема причина за која луѓето ги мразат лејкерси се нивните фанови.
[/COLOR]
Нема везе муабетот со коњот, туку тоа што воопшто се отвара дискусија за фаул кој Рубио го направи, и муабет што пастираше од странски форум, stop Коби зашто го повредил Рубио и ради тоа ќе ја пропуштел сезоната ...
И сам знаеш дека тоа звучи глупо, од пусти хејт типот се избламирал.
А за мразењево, ја незнам као вие од Македонија може да мрзите амерички нба тимови, мене свеедно ми е кој ќе е шампион, дури и ривалството со Бостон не го гледав у стил на ривалство Барса - Реал, незнам као може муабетите од фудбал со хејтовите тука да ги префрлате, само на темине за тенис и формула на раат може да се дискутира уз некои ситни провокации и заебанции. Незнам као не уживате опуштено у овој спорт, се некоја вештачка омраза создавате по форуми, колку да се пишува.
Па уште и да се замараш со фановите на Лејкерс, гледам и странски форуми пратиш, сеа ќе зеам ќе цепидлачам за тоа какви се америте, пратам еден нба сајт за новости по коментарите ги гледам како тераат по нет, пола коментари им се со букви ко кај нас децата 4че што користат наместо Ч, и некој нигерски кратенки што не им ги ни разбирам.
И ти се молам за Леброн, srsly, терање на ворлдвајд сеир е тоа ( сите го прават ова, не само фанови на лејкерс ), и ќе се тера дур не освои прстен, факат, така си се постави и тоа е тоа, , никој не се замара со Роуз на пример или Дурантула, и сам знаеш зашто, во пакет со Коби е еден од најхејтаните кошаркари, со таа разлика што Коби стана еден од најдобрите у историјата, овој е на пат кон тоа, му фали накитот само.
п.с. За Барселона си, они ко да не се хејтани ради нивните фанови и некои други карактеристики на тимов, навивачите и слично, чил аут дјуд, иц енбиеј.
--- надополнето: 11 март 2012 во 18:38 ---
А, некои мудри луѓе тоа го нарекле иронија..
Баш вчера случајно ги заглеав коментарите на nba.com ако не се лажам, веруј ми, не се работи тука за иронија.