Фан Клуб: Вардар

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
^ Јас мислам вреди да избегаш од дома, макар и по цена да ги нарушиш скроз односите со твојте.
Затоа што денес на трибина ќе има добра забава, кореографија, пароли, и секако најверојатно екстра навивање.

Иначе со бројки не калкулирам многу, и не ни сакам до толку да се занимавам, ама овој пат согледувајќи ги претходните натпревари со Тетекс (и кога беше Вардар слаб ние бевме околу 500 на братското дерби, еднаш на стариот запад и еднаш на север) така да за денес тврдам дека ќе бидеме над 600 луѓе, башка недела е.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не бе кај ке бега,сакаш после детето под мост да спие,ако има строг Татко што правиме :D

Во Маџари нема Албанци да знаеш,може една од почистите населби во Скопје кај што нема шошони.Замоли ги дома или па дојди со Таткоти тоа ти е од мене.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.112
^ Јас мислам вреди да избегаш од дома, макар и по цена да ги нарушиш скроз односите со твојте.
Затоа што денес на трибина ќе има добра забава, кореографија, пароли, и секако најверојатно екстра навивање.

Иначе со бројки не калкулирам многу, и не ни сакам до толку да се занимавам, ама овој пат согледувајќи ги претходните натпревари со Тетекс (и кога беше Вардар слаб ние бевме околу 500 на братското дерби, еднаш на стариот запад и еднаш на север) така да за денес тврдам дека ќе бидеме над 600 луѓе, башка недела е.
800 da e top ke bide no situcijava i vremevo nez kolku ke bide pozitivna za nas

Ф

Флеш

Гостин
Komentar za Online TV FFM....

Od 1 do 5 .....Ocena 3+... E zosto tolku ocena?! ...

Pozitivno ...

Odlicen kvalitet na video,odlicen komentator od 90,3 fm Sportsko radio,vremen update so site rezultati na site natprevari,odlicna fiksirana grafika so iminja na timovite i rezzultat na levot kraen goren agol od natprevarot , i ponekogas pop up linija so iminja na strelcite na golovi na Skendija-Bregalnica,moze da go gledate prenosot preku UStream na PC,na Android i IPhone Mobilen,sto znaci dostapno e nasekade,go gledav na PC i na Android telefon,odlicen kvalitet na video ....

Negativno ....
Imase samo dve kameri,ednata od blisku lazy koja ja mrzese da mrda mnogu,drugata loso pozicionirana od daleku,nema replay na akcijata,los malku stil na grafika,ponekogas seckanje na livestreamot,iako imam 10 mb/s so neogranicen internet....

Se na se dobar livestream,daleku podobar od onoj na SportEfe ....Dali da se preporaca da se gleda ?!

SIGURNO DA !!! :D

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Реприза од утакмицата со наркоманите ,Јорде ке има кошмари вечер од нас добра утакмица добра атмосвера со мала замерка коа се поздравувавме со браќата другото се топ , и да тоа на крајот не требаше да се случи.

П

Паспарту

Гостин
Добро е што победивме, но како што кажав пред неколку дена мора посериозно да се пристапи кон играта. Не смееме да дозволиме против вакви екипи да губиме бодови, потребно е порано да се даде гол и после да се дотолчи противникот. Тетекс во 2 натпревари нема на гол шутнато против нас, а блиску беа да освојат 2 бода што е сосема недозволиво! Сеуште стојам на тоа дека само од нас зависи дали ќе ја освоиме титулата...

Во среда играме против Шкендија во Тетово. Реално гледано, тука и бод ќе ни заврши работа, но доколку играме како што знаеме нема да биде тешко и да победиме. Во среда треба играчите да бидат спремни на се, па дури и на притисоци во соблекувалните.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.594
Многу пропуштени шанси, и голема среќа имаше голманот на Тетекс што Костовски шутна во него, што Ивановски за сантим го утна лобот, Огбона го лобуваше голот :D ...
Како и да е, со оглед на тоа што фалеа Оса и Ранѓеловиќ, а игравме без Лико а потоа и со играч помалце, позитивно издание од некои играчи како Стојаковиќ и Ивановски.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Сеа се враќам од утакмица,се спасивме во 95 минута со гол на Стојакович по што следеше лудило на трибина ! Бројка одлична со оглед на врнежливото време,мислам дека бевме над 600,ја испеавме и новата песна " со години го чекавме моментот " Се пееше песни против Јорде наркоманот,исто така виканвме неколку пати со Војводи кои беа околу 50 души, и плус извадивме неколку пароли ! Добро е што го искористивме киксот на Металуирг,сега сме на +7 и полека се доближуваме кон долго очекуваната титула !

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Честито победа! Сосема заслужено, ние цело време бевме ориентирани на одбрана. Штета што не влезе голот на Костовски, по акцијата со Фичо, се гледа дека уиграно беше тоа.
Огбона колкав е човече, и што шанса промаши..
Јак ремет му удривте на Јорде, нема шо :pos:.
На утакмицава, беше и Васовски.
Ќе заборавев, шо беше фрката кога заврши утакмицата? Слушнав нешто Шверцери биле во близина.

Ф

Флеш

Гостин
Abe ovoj Jorde da ne e sin na Ljupco Baburot,nastavnik po fizicka kultura,imase sin mu edno vreme plava farbana kosa ?! 0_O
Od Gorce e ovoj Jorde neli ?!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добра игра,не беше лошо со оглед дека фалеа Оса и Рангелович,али и Стојакович добро си ја заврши работата како плеј,намести доста топки до Костовски(кој имаше одлична прилика во прво али шутираше дирекно во Јорде)исто така и Петров имаше една шанса во второ кога издрибла и му ја земаа.Задовелн сум од одбраната посебно Таневски кој се покажа во многу добро светло,и стварно одлично засилување е со Бојович во тандем ке бидат фантастични.Искрено Огбона треба уште многу да слабее,една нога му тежи само 50 кила човече :pos:многу е неподвижен неможе ни 50 метра да истрча асално,имаше и он шанса на крајот али шутираше многу непрецизно.Следна со Шкондија во гости,не очекувајте гостување(секако ние ке тргнеме)али како секогаш на патарина ке не чекаат 300 желки и нема поминување,барем пренос да обедбеда на некоја програма,ако не радаио нема друго.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.594
Добра игра,не беше лошо со оглед дека фалеа Оса и Рангелович,али и Стојакович добро си ја заврши работата како плеј,намести доста топки до Костовски(кој имаше одлична прилика во прво али шутираше дирекно во Јорде)исто така и Петров имаше една шанса во второ кога издрибла и му ја земаа.Задовелн сум од одбраната посебно Таневски кој се покажа во многу добро светло,и стварно одлично засилување е со Бојович во тандем ке бидат фантастични.Искрено Огбона треба уште многу да слабее,една нога му тежи само 50 кила човече :pos:многу е неподвижен неможе ни 50 метра да истрча асално,имаше и он шанса на крајот али шутираше многу непрецизно.Следна со Шкондија во гости,не очекувајте гостување(секако ние ке тргнеме)али како секогаш на патарина ке не чекаат 300 желки и нема поминување,барем пренос да обедбеда на некоја програма,ако не радаио нема друго.
Огбона е 120 кила жива мера :pos:
Иначе ќе има пренос на каналот на ФФМ

Ф

Флеш

Гостин
Ke ima bratce da se gleda na FFM TV v
Sreda od 14 h ...Ima da bide veselo XD

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Честито победа! Сосема заслужено, ние цело време бевме ориентирани на одбрана. Штета што не влезе голот на Костовски, по акцијата со Фичо, се гледа дека уиграно беше тоа.
Огбона колкав е човече, и што шанса промаши..
Јак ремет му удривте на Јорде, нема шо :pos:.
На утакмицава, беше и Васовски.
Ќе заборавев, шо беше фрката кога заврши утакмицата? Слушнав нешто Шверцери биле во близина.
Дечишта од Комити се испотепаа малце,несакајки го бутнал и овој паднал и така бидна фрката,нема врска ништо со Шверцери!

Kajgana Shop

На врв Bottom