Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
These days again appeared in the form of violence challenging the Albanians.
Primitive attack against shqiptarëvе Macedonian bands were not only the effect of the deterioration of relations, but it was the tip of the iceberg that contains extreme negative energy, which is increasingly destroys trust and interethnic relations.
А ова:
Government project, known as "Skopje 2014", is not intended to collapsed bridges of friendship with Greece, but simply a provocation against Albanians .. rewriting of history is not a scientific method and an absurd policy that provokes antagonism ethnic, political, cultural and historical.
attention whores, much? :facepalm: Како сега ги провоцира Скопје 2014? Од сѐ на светов, тоа им смета? Што сакаат веќе?

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Сеедно брат, нешто доволно големо за да ја запали ситуацијата. А еве како ни завршуваат народните интервенции http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZYK5JsRIxuM
Ова и не би било толку страшно ако и врз другата страна би се спроведувало истово. А вака......
Вријам брату вријам, ама нема уште многу верувај ми.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Најчиста форма на лицемерие (веста на Алсат).

Какви ЛУЃЕ се тие тепачи строго на малолетни деца, девојчиња и старци во минимум два пати поголем број од нападнатите, а често и пет пати поголем број.И наоружани со шипки, боксирачи, по некој нож и слично.Браво.Е ова е храброст.
Животните се за некои работи поцивилизирани од вакви луѓе.Се борат еден на еден, без употреба на оружје и помош од екипа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Зад параванот загубена е битката наназад веќе од 2001. година. И ова жариште ќе се смири и ќе помине, како што за жал беше и за Кале и за црквите, и за преименување на улици и школи итн итн...
Ми се чини дека ова е нешто поголемо. Има континуите. Прво Струга па Гостивар па Чаир (мислам на школите) па сега Скопје и Тетово. Не е ова ни одблиску нешто што може да се спореди со Калето. Не е на арно бар ја така мислам.

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Зошто вриеш бе пријателе?Со самото тоа што ќе паднеме на нивно ниво,сметај дека ние сме изгубиле се...
Би паднал и многу под нивното ниво, размисли старци и мали деца за мене ова е крај на прказната, пукна филмот! :mad:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.616
Поени од реакции
31.444
Ми се чини дека ова е нешто поголемо. Има континуите. Прво Струга па Гостивар па Чаир (мислам на школите) па сега Скопје и Тетово. Не е ова ни одблиску нешто што може да се спореди со Калето. Не е на арно бар ја така мислам.
za golema zhal i mene neshto taka mi se motka niz glava,,,,,,,,,nema sluchajnosti vo vaka koordinirani raboti,,se slozhuvam so,,,,,,,,A,,m,,,u

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
ако некој треба да врие тоа не си ти туку владата и опозицијата (од македонската страна)..
Не не они нека одмараат ние сега ќе вриеме, доста не спасуваа, спасени сме како никогаш досега.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
66 годишен старец абе алооо!!!! Само македонците се фатени!! Каде е полицијата каде е да се затворат за овие дела што се направени во која држава живеееме?

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Одам да прошетам низ маало иако знам дека тука нема шанси да се деси нешто т.е. да наидеме на некој рамковен,ама за секој случај и јас зоврев ми се качи притисок.

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Добро да те прашам нешто може?Што планираш ти да направиш?
Ќе гледам вести на ТВ како тепаат мали деца, девојчиња и старци и како се уапсени единствените македонци во инцидентите.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Фората е што во нивните ретардирани медиуми нема ниту ЕДНА вест за тоа како албанците нападнеле наши...има само за нашите напади ...што сакаш повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom