Колку ти бараа провизија за порачка? Времето на испорака варира, тоа и сам можеш да го видиш на страницата на продавачот.и за колку време ти стигнуваа порачките?
и ако порачаш повеќе производи наеднош за секој ли посебно земаат провизија или..?
и мене не ми стигнаа 3 пратки хмм се си мислам дека има и некој скамери што демек ти викаат дека ти испракаат а уствари везе нема па демек чекаш ти и може ке заборавиш и ке си останат парите за нив (мое сфакање е ова)Сакам да побарам refund, што треба да нагласам за барањето да ми биде поуверливо? Не го добив производот, не добив tracking number а помина долго време незнам што да правам...
dailysource2005 received your payment on Jan 24, 2012. This item is being shipped from a seller in United Kingdom to you in Macedonia. Additional time may be required in order for your shipment to clear customs.
има каталог гледав пред некое време само ме мрзи да го тражамима некој каталог или нешо сл. за да пресметам царина на музички инструмент од ибеј?
Само пиши му дека уште чекаш и одма ќе те праша дали сакаш да ти врати пари или да ти прати нова пратка.Сакам да побарам refund, што треба да нагласам за барањето да ми биде поуверливо? Не го добив производот, не добив tracking number а помина долго време незнам што да правам...
dailysource2005 received your payment on Jan 24, 2012. This item is being shipped from a seller in United Kingdom to you in Macedonia. Additional time may be required in order for your shipment to clear customs.
ако те сватив добро за ибеј за фебдак прашуваш. имаш каде што гледаш што имаш порачано да оставиш федбак. мислам ке се снајдиш многу лесно. добро е и за тебе пошто и тие те рангираат , па така да ако некогаш стварно имаш проблем со некоја нарачка повеќе ке бидеш веродостоен.добро се бележи некаде на ebay порачките што ми се стигнати да ги бележам дека се готови ? т.е дека ми стигна порачката (и за мое добро и за доброто на продавачот)
овде нема пејпалот да ги држи парите во него и кога јас ке потврдам дека ми е стигната пратката да ги испушти така ?
преку moneybookers имаше такво нешто ама овде не гледам никаде
не Владе него мислев на потврдување дека пратката ми е стигнатаако те сватив добро за ибеј за фебдак прашуваш. имаш каде што гледаш што имаш порачано да оставиш федбак. мислам ке се снајдиш многу лесно. добро е и за тебе пошто и тие те рангираат , па така да ако некогаш стварно имаш проблем со некоја нарачка повеќе ке бидеш веродостоен.