Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Зошто рома не е повикан? :D
Не можел да поднесе секоја утакмица 90 минути, малку одмор барал :pos:
--- надополнето: 10 март 2012 во 18:29 ---
Инаку утре е решавачки, мораме да победиме и да одиме на +5 во однос на Јуве. ..

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Со изладена глава,после 4-5 дена колку таму дојдов да ви честитам пласман понатаму.И тоа што го очекував тоа и бидна и покажавме дека и во најбедната сезона на Арсен Венгер сме подобри од Милан.
Со среќа понатаму.

пс:Ако вие сами се тепавте на Емирати,тогаш што да кажам за во Сан Сиро.Ви ја попуштивме утакмицата ? :P
Македонец , не се прај Мајка Тереза......хахахахаха
чим сте со 4-3 подобри од милан, што ќе речеше ако арсенал беше на местото на милан? т.е. арсенал да тепаше со 4-3?
и да, само продолжете да верувате во венгер :icon_lol:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ајде бе што сте се засекирале, ќе ги згазиме Лече, сигурно нема да си го дозволет тоа од минатата утакмица со нив.

Абијати, Абате, Бонера, Силва, Мезбах, Мунтари, Ночерино, Амброзини/Бомел, Емануелсон, Робињно, Ибрахимович

^Ова ќе е тимот 99%, мислам дека Алегри ќе го избере Бомел, но јас би го избрал одморениот Амброзини, само за да не се ризикува Бомел.. И Аквилани уште овој меч нека влага од клупа, 50-60 минута, да не се ризикува и со него долга повреда имаше.
па не е лош составот сме играле со каде,каде послаб оваа сезона против појаки противници..со послаб игравме против Јувентус не па со Лече..Амброзини ќе игра јас мислам,мора да одмори Ван Бомел сега од следните да се вратат Фламини,Гатузо,Меркел во средината да има опции што повеќе да ротира Алегри би било супер..тогаш ќе се вратат Пато заедно со Боатенг и фул тим таман за со Рома.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Џенова-Јуве ќе ја даваат. Би требало да биде интересна таа.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Allegri: "Tomorrow we will remember Simoncelli. We hope that we can give him a gift by winning. He'll definitely be watching us from above."

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со изладена глава,после 4-5 дена колку таму дојдов да ви честитам пласман понатаму.И тоа што го очекував тоа и бидна и покажавме дека и во најбедната сезона на Арсен Венгер сме подобри од Милан.
Со среќа понатаму.

пс:Ако вие сами се тепавте на Емирати,тогаш што да кажам за во Сан Сиро.Ви ја попуштивме утакмицата ? :P
Македонец , не се прај Мајка Тереза......хахахахаха
Не сте биле,не сте и нема да бидете никогаш подобри од Милан.Што побрзо сватиш дека сте само едно тимче што служи за попунување на место толку подобро за тебе.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Овој што загина моторциклистот така ?
Да брат тој е....

А овој Сутлијаш па шо му врви низ главата, утре немало да биде лесно.Ја па си мислам дека утре има прва петарда да пукне а тој... :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.045
Да да тој е...

Не знам зашо ама мислам дека утре никако нема да биде лесно како шо очекуваме, дај боже да грешам :)
Не сум знаел дека на Милан фан бил
А за утре јас мислам дека рутинирано 2-0 ќе тепаме

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Да да тој е...

Не знам зашо ама мислам дека утре никако нема да биде лесно како шо очекуваме, дај боже да грешам :)
Не ни треба да си помислиме на такво нешто.. Утре мора да победиме, особено доколку Јуве киксне во гости кај Џенова. Мора победа, овие бодови можат да бидат решавачи.
Немаме многу проблеми против помалите екипи оваа година така да јас сум голем оптимист за утре, едино кој ќе се нервира на стримој.
Башка Ибрахимович вакви тимови како Лече, од сабајле за поручек :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Незнам кој беше кога кажа „Пак на интернет Милан ќе го гледаме? Аман бе очите по стримојте си ги остајв“ :D

Ама сепак, оправдано и мислам дека натпреварот Јувентус - Џенова во секој случај е поинтересен од Милан - Лече.
Инаку составот :

Абијати
Абате - Бонера - Силва - Антонини (гарант ботов ќе игра)
Ночерино - Амбросини - Мунтари
Емануелсон
Робињо - Ибра

Kajgana Shop

На врв Bottom