Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нека го стај Аквивилани да напрајт жолт и нека паузират со Парма,тамам тогаш ке биде фит Боатенг и Сидорф а и тој ке се досреди. ке ни треба за со Рома да му дава асистенции на Ибра како во Рим.

Незнам кој беше кога кажа „Пак на интернет Милан ќе го гледаме? Аман бе очите по стримојте си ги остајв“ :D

Ама сепак, оправдано и мислам дека натпреварот Јувентус - Џенова во секој случај е поинтересен од Милан - Лече.
Инаку составот :

Абијати
Абате - Бонера - Силва - Антонини (гарант ботов ќе игра)
Ночерино - Амбросини - Мунтари
Емануелсон
Робињо - Ибра
Па поарно на стрим отколку вај мрсоло на телма да го слушам да јаде гомна за Ибра и на сред шанса за гол реклами. :D
И Ван Бомел ќе игра место Амброзини.

Гледам неколку страни поназад зборевте за жолтите дресови

Финале Суперкуп '94 Милан-Арсенал 2-0, Милан со жолти дресови :D

Стартниот состав на Милан:
Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho.

Побрз сум од Боби пак! :D

Гледам неколку страни поназад зборевте за жолтите дресови

Финале Суперкуп '94 Милан-Арсенал 2-0, Милан со жолти дресови :D

Сега како Македонија ќе бидеме со жолтите дресови xD...
Иначе Боа почна да ме нервира...

Не ми е јасно зошто ги реди Антонини и Вам Бомел ама ајде, само ако се повреди Бомел :S..
Oчекувам на полувреме замена Бомел>Амброзини и Антонини>Мезбах нормално само со поволен резултат.
Осеќам ќе ги истуриме сакам една петарда да дадеме и тоа Мунтари да постигне Хет Трик.

Да да тој е...

Не знам зашо ама мислам дека утре никако нема да биде лесно како шо очекуваме, дај боже да грешам :)
Не се секирај пресметана е победава во оштетата платена за Мезбах зимово :icon_lol:

Едина замерка за составот ми е што можеби Амброзини требаше да игра наместо Ночерино ... другото е ок!

Немој уште некој да напишал Мезбах пред Антонини зошто искршениот телевизор од вторникот он ќе ми го сервисира!

Емануелсон ваков таков ја упика сезонава :icon_lol:

Дресојте жолти не веруем да бидат лоши, ваљда нема да бидат ка порано да бидемо лимуни, ќе ги напраат ка златни.. нешто помодерно ќе смислат :)

и со среќа! Сеа го немамо Боатенг да не враќа од 3-0 :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom