pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.538
- Поени од реакции
- 2.229
Сеа видов, тие се дуќаните ..Знам знам де и јас тука затоа ти зборам , банална работа е ова ... Никад не би искршил нешто на некој кој не ми направил ништо ... Значи ако више се мажи нека идат малку погоре после школото нека кршат а не тука ... Глупости , значи ова више не е на арно ...Читај малце погоре,според сликите што ги видов,ми изгледаат на тие.
А дека добро стојат,на друг кажувај му,не мене
--- надополнето: 10 март 2012 во 14:42 ---
Да бе,трета светска војна.
Хммм сите се невини што ги напаѓаат... а дуќаните на македонците во Гостивар? Тие да не згрешиле нешто, едноставно таква е ситуацијата, кога неможеш да ги најдеш тие што те тепале удри на некој друг.Сигурен ли си дека баш за тие дуќани станува збор ???
Инаку човекот што продаваше таму , баш супер стоеше со сите македонци во Ѓ.П , не лупај глупости , а за фризерот па да не збориме ... кај нашле нив да ги закачаат , цел живот се тука со продавници , со нив никогаш немало проблеми.
Сеа видов, тие се дуќаните ..Знам знам де и јас тука затоа ти зборам , банална работа е ова ... Никад не би искршил нешто на некој кој не ми направил ништо ... Значи ако више се мажи нека идат малку погоре после школото нека кршат а не тука ... Глупости , значи ова више не е на арно ...
Ма каква Грција..они им кажале на неписмениве да кршат и напаѓаат по автобуси,како да незнаеш дека на нив малку им треба за да почнат провокации. Тоа дека од надвор некој ја подгреал кризата ми е ептен смешно.Тој блогерот многу убаво кажува..Ова е масло на грција..Како што беше 2001..
Па така е направено,за да изгледа смешно..Ма каква Грција..они им кажале на неписмениве да кршат и напаѓаат по автобуси,како да незнаеш дека на нив малку им треба за да почнат провокации. Тоа дека од надвор некој ја подгреал кризата ми е ептен смешно.
Ок ок , Не бранам никој јас , само пишав така бидејќи ги знам луѓето.Хммм сите се невини што ги напаѓаат... а дуќаните на македонците во Гостивар? Тие да не згрешиле нешто, едноставно таква е ситуацијата, кога неможеш да ги најдеш тие што те тепале удри на некој друг.
Де бе па ти, вчера имаше 2500 мислења, денес 2700.Треба да следи ОПШТА ГРАЃАНСКА НЕПОСЛУШНОСТ!