Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Читај малце погоре,според сликите што ги видов,ми изгледаат на тие.
А дека добро стојат,на друг кажувај му,не мене ;)
--- надополнето: 10 март 2012 во 14:42 ---

Да бе,трета светска војна.
Сеа видов, тие се дуќаните ..Знам знам де и јас тука затоа ти зборам , банална работа е ова ... Никад не би искршил нешто на некој кој не ми направил ништо ... Значи ако више се мажи нека идат малку погоре после школото нека кршат а не тука ... Глупости , значи ова више не е на арно ...

M

Mario Gómez

Гостин
Сигурен ли си дека баш за тие дуќани станува збор ???
Инаку човекот што продаваше таму , баш супер стоеше со сите македонци во Ѓ.П , не лупај глупости , а за фризерот па да не збориме ... кај нашле нив да ги закачаат , цел живот се тука со продавници , со нив никогаш немало проблеми.
Хммм сите се невини што ги напаѓаат... а дуќаните на македонците во Гостивар? Тие да не згрешиле нешто, едноставно таква е ситуацијата, кога неможеш да ги најдеш тие што те тепале удри на некој друг.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сеа видов, тие се дуќаните ..Знам знам де и јас тука затоа ти зборам , банална работа е ова ... Никад не би искршил нешто на некој кој не ми направил ништо ... Значи ако више се мажи нека идат малку погоре после школото нека кршат а не тука ... Глупости , значи ова више не е на арно ...

Секогаш и секаде е така,поради некој други работи,ќе страдаат невини луѓе.
Тие почнаа,ама по се изгледа ние ќе завршиме.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Тој блогерот многу убаво кажува..Ова е масло на грција..Како што беше 2001..
Ма каква Грција..они им кажале на неписмениве да кршат и напаѓаат по автобуси,како да незнаеш дека на нив малку им треба за да почнат провокации. Тоа дека од надвор некој ја подгреал кризата ми е ептен смешно.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ма каква Грција..они им кажале на неписмениве да кршат и напаѓаат по автобуси,како да незнаеш дека на нив малку им треба за да почнат провокации. Тоа дека од надвор некој ја подгреал кризата ми е ептен смешно.
Па така е направено,за да изгледа смешно..

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Да бе Грците се криви....Русите се криви...Јас мислам нацистите се...Хитлер е жив.......Абе како можеш да неизживеан да му кажев ова е вака она така....нив во крвта им е тоа...дали оваа држава мисли да ги научи на ред...ма дај....државата одвај опстојува, полна сиромаштија, предавници и секакви гниди..па уште ке учела планинци на живот...но има големо срце...СРЦЕ да собере иљадници и нахрани кога масакрираше Милошевич....но сега ни враќаат за добрината....требаше да не ги пуштат внатре Милошевиш мелено да ги правеше низ куќите...оти во право бил...само тоа заслужуваат...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Во сопствена држава да не тепаат.Ете и тоа го доживеавме.Да не си Македонец во Македонија.Политичари повикуваат на војна,на интервенирање на Албанија и Косово абе државниов врв мува не ги лазе.И за крај еве ви го ова видео.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Треба да следи ОПШТА ГРАЃАНСКА НЕПОСЛУШНОСТ!

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Хммм сите се невини што ги напаѓаат... а дуќаните на македонците во Гостивар? Тие да не згрешиле нешто, едноставно таква е ситуацијата, кога неможеш да ги најдеш тие што те тепале удри на некој друг.
Ок ок , Не бранам никој јас , само пишав така бидејќи ги знам луѓето.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
се плашам од последиците кога на некој татко че му пукни филмо..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom