аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
оние албанци кои тука најдоа спас сосема се разликуваат од албанците кои живеат во албанија. слични се на косоварите а пак косоварите со албанците кои живеат во албанија се сосема различен народ. лично и персонално повеќе пати имам слушнато муабет од албанци ( кои живеат во албанија ) дека се срамат и дека не ги сакат косоварите - и се запрепастив ан ваквите зборови - кога прашав зашто одговорот беше едноставен - ми рекоа „гледаш ли што прават наоколу - секаде каде што ке дојдат настануваат немири трговија со дрога и со оружје. иако сме албанци различни сме како црно и бело“Оние Албанци кои најдоа спас тука од енвер хоџа-па треба да Бидат благодарни и Горди со Македонската држава-оти Албанската не ги сака,Албанија се срами од нив и тоа ги боли.
Косоварите не можат да војуваат.
Ова што го напишав за НАТО и ОБСЕ не важи за ЕУ,бидејќи европското лицемерие нема крај и ДА,не треба да очекуваме ништо од нив на крај краеви кој ку*ац ако ги осудат изјавава е резултат на комплекс кај тачи пред се поради поразот од ДУИ и на крај краеви бесен е бидејќи ДБК му диши на врат,он знае и НЕ МОЖЕ ништо.
инаку - мендух тачи повикува на војна ИНДИРЕКТНО и без никакво право и дозвола индиректно ги замешува и косово и албанија. повикување на војна значи и дестабилизација на регионот. да не одам предалеку ама и на србите им е смучено од косоварите па така може лесно да искочи и таму ситуацијата од контрола али како што реков да не одам рпедалеку.
П.С зашто мислиш дека косоварите неможат да војуваат? т.е чекај ја сум грешка. - имаш право неможат но очајно го посакуваат тоа! верувај ми да има кој да им даде оружје радо би се фатиле за него !