Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Јоаким Лев е одличен тренер.. но мурињо нема да си оди уште 1 година сигурно..

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Јоаким Лев е измислен тренер за Реал. Иста филозофија фура ко моменталниов Реал. Супер би се снашол со овие играчи знаејќи дека Озил и Кедира се негов мотор во репрезентацијата на Германија. Сепак сега за сега сум да останеме со Мур на чело на тимот барем додека не освоиме ЛШ. Оваа сезона најслаба конкуренција ...доколку ги избегнеме катарлонците пред финалето голема шанса да играме со нив во финалето па во таква една утакмица може се да се случи.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Среќен роденден до Перез. Човекот што е најзаслужен за овој Реал.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Среќен Роденден Перез. Еве ја желбата што си ја посака за својот 65-ти роденден.
-Перез: Им благодарам на сите за честитките. Најголема желба за мојот роденден ми е Реал Мадрид да ја освои "La Decima"!!! Оваа титула се чека долго време веќе 10 години. Под мое водство ја освоивме 9тата титула во Лигата на Шампионите и сакам истото да се случи и со 10тата!!

First team players have had lunch in one of the Santiago Bernabeu restaurant after this morning training session.
Роналдо не бил поради грип.

Зек Ефрон го посети Бернабе.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дечки, ај ако може некој да ми го најде филмот за Реал што го даваа пред некое време на Телма. Фала однапред :)

A

apidrone

Гостин
Абе тој кај шо ќе го викнат да им напраи публицитет, таму е фан.

Член од
15 февруари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
3

Kajgana Shop

На врв Bottom