ова беше во 3 ипол негде.... толку отприликаИ јас никогаш не ја сфатив тепачката за што побрзо да се влезе. Уште не излезен ти се бутаат со спанаќот и дневниот пазар во фаца. Каде бе ало, почекај да искочат ќе влезеш, не се секирај.
А шофериве ги мразат стариве затоа што со нивното качување и симнување од по сто саата цел возен ред им се изместува и каснат.
--- надополнето: 2 март 2012 во 23:57 ---
Да не беше ова во петката што беше накај 2-3 саатот? Дека и јас се качив во таа и имаше веќе контрола влезена.
Требало да го испукаат.Поента?
сам заклучи.Поента?
Ете така собирај experience и левелирај се побрзо.....а до тогаш темава ќе ти си ја читаш у подфорумот канта.Требало да наебе на алфите и да отиде дома во количка со гипс поради ебани 25 денари да купи цигари.
Иначе нов сум на форумов ако може администраторот да ја префрли пошто 2-3 дена ке ми бидат потребни да го разгледам и да го научам иначе убав е форумов и денеска цела ден киснам нанего..така да брзо ке го научам
Реченица се почнува со голема буква.сам заклучи.
ХахахахахахахаЕте така собирај experience и левелирај се побрзо.....а до тогаш темава ќе ти си ја читаш у подфорумот канта.
ПРАВОПИСХАХАХАХААХАХА географска карта...интересна работа за зафркавање но се треба да се биде до границите, но ако веќе сакаат да ја зафркнат контролата можат да им извадад 5.000 или голема пара и да се направат дека немаат ситно или да се прават дека се од србија,албанија и да извадат странски пари но во тој случај можат да се најдат и некој џепџии и да те ограбат, шо често се случува..
Тогаш возачите нема да им вратат кусур Пример, некаде од почеток на Април до крајот на Октомври (најмногу, а и сега по некој се наоѓат) на линиите од Свети Наум до Охрид одат доста странци (Јапонци, Корејци, Холанѓани, Белгијци, Германци, Италијанци, Скандинавци) и ако извадат 5 евра за плаќање (или 2х2 евра метални) дел возачи нема да им вратат кусур или само нешто симболично како 10,20,50 денари (картата е 110 или 120).Пет такви несреќници во денот минимум 500 ден заработка.ХАХАХАХААХАХА географска карта...интересна работа за зафркавање но се треба да се биде до границите, но ако веќе сакаат да ја зафркнат контролата можат да им извадад 5.000 или голема пара и да се направат дека немаат ситно или да се прават дека се од србија,албанија и да извадат странски пари но во тој случај можат да се најдат и некој џепџии и да те ограбат, шо често се случува..