Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А вие мислевте дека Билбао се послаби од Ајакс? Напротив, боље се.

Не знам зашо се чудите, од стално шпанци ни се кзлии, маме им ебам има нешто у тој педерски шпански ген што стално comes on top of us (и тоа не во сексуална смисла) :icon_mrgr:
Иначе не знам дали е страв, али осеќам дека ќе не издуваат баскијциве. Играат проклето добро.

Има ли Руни еден точен пас вечерва? :D
Не играме, па да викате слабо играме. Суштината ни беше да одиграме млитаво без многу енергија еве ни се потрефи и гол дадовме, но и ништо неможевме околу примениот гол, се одеше на 0-0 прво полувреме па второ некој гол но примивме. 3-1 завршува оваа. Чао

Фалат Рио, Керик и Нани и тоа очајно фалат, некако Џони ми се губи без некој искусен покрај него, а и средината е каша попара.. Руни ме потсеќа на изданијата во Репрезентацијата, многу греши, доста отсечен и да не беше голот ќе помислев Чича и Бербатов се напред! :D

Ајде нема предавање, Believe знаете! :)

Гигс,најдобар играч...

Точно ако сакаме ке тепаме,мислат головите сами ке паднат (n) Ќе видите сега мал пресинг ке дадеме гол 100%..
Плус имаме премногу густ распоред и едноставно мора да бидат барем 90% спремни на секоја утакмица бидејки 100% е невозможно...и се гледа дека неможеме еден пас да сврземе бес керик и сколс (n)

Керик, алелуја.

Смолинг,душичкааа бее лелел хунтелар се ти еам :mad:

Од прв поглед видов 2 правописни грешки,но за Гоше мин. 3 грешки ,значи топ е напишано и затоа му стиснав лајк (y):icon_lol:

Малку офтопик... Знаеш како викаат, "Кога ти го ставаат километарски, не го вади милиметарски", Тражили сте - гледајте (y)

Ете го бразилчето да видиме што ке напрај :icon_mrgr:
Очекувам,Чича-Велбек

И оној Де Геа ти бил голман? Пффф и овој Фергусон не знае што зема...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom