(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Најголема желба ми е финале Манчестер - Челзи

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Сметив се шо беше вишок. Следен оф топик или пцуење и бан од форум. Повелете.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
лелелелелеле кој ќе каже после дека Манчестер играле со судииии. лелелелеле колку се нервирам непостоечки пенали тука судат не знам што па и најтрагичното оној помошникон го досуди. Ама ај сепак пак сме први и предноста е наша

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Inaku za natprevarot, golemo razocaruvanje od grubata igra na chelsi koj izgleda ne sakaa mnogu da igraat fudbal tuku da pokazat koj e pogrub.
Zatoa igraat kako picki na gosti.
Sepak Junajted gi odmorase glevnite igraci za vtornik taka da ne se zamaram sto jadat lajna od drugite fan klubovi, mozat samo da ni se fatat!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Сеа со Барса да не играме со такви е*ани формации, и да ги скокалесаме!!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Inaku za natprevarot, golemo razocaruvanje od grubata igra na chelsi koj izgleda ne sakaa mnogu da igraat fudbal tuku da pokazat koj e pogrub.
Zatoa igraat kako picki na gosti.
Sepak Junajted gi odmorase glevnite igraci za vtornik taka da ne se zamaram sto jadat lajna od drugite fan klubovi, mozat samo da ni se fatat!
Зошто да играат фудбал, кога знаат дека чичко Роман се ќе им среди...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Зошто да играат фудбал, кога знаат дека чичко Роман се ќе им среди...
Taka e!
Na poslednite dve gostuvanja na Junajted ne bea dosudeni za nas tocno 4 penali a za gjupcite od london vednas. Ne znam dali FA saka da go napravi sampionatot pointeresen ili Roman ima zamesano prsti!
Ama sepak mislam deka ke si gi pobedime poslednite dve utakmici posteno i ke si zemime titula!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да појаснам околу банирањето: Бан добива секој кој ги прекршува радикално правилата, а должината на банот зависи од сериозноста на прекршокот. Премногу сум благ денес, па Влатко_100 и Апокалипто добија само бан од темата за Челзи, а на следно какање некој од форум ќе летат.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Бидејќи судијата не можеме да го најдеме предлагам кој го најде коментаторот да не викане сите да го нашминкаме убаво
Ма дај не зезај не е крив коментаторот тој е најмалку крив.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Vop ravo e Qveiroz, sudiite ne unistija posledniov mesec. I penalot na Roma ne bese penal. Nekako mnogu lesno dosuduvaat protiv nas, a za nas potesko!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Јас за натпреварот со В.Хем нема да сум дома, па ај ако има некој кандидат да ми прати порака после натпреварот како завршил ???
Ке му остаам број на ПП.. ако нема со здравје..
Бдв... Ние играме во Сабота со В.Хем со 13:45ч, а Челзи во понеделник, па ако тепаме, тие ќе играт под притисок...!!!

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Taka e!
Na poslednite dve gostuvanja na Junajted ne bea dosudeni za nas tocno 4 penali a za gjupcite od london vednas. Ne znam dali FA saka da go napravi sampionatot pointeresen ili Roman ima zamesano prsti!
Ama sepak mislam deka ke si gi pobedime poslednite dve utakmici posteno i ke si zemime titula!
Чомбе незанам дали си приметил ама во ФА како да владее некој лондонски клан тоа може да се примети колку лесно им се свират фаули и пенали за лондонските тимови(арсенал и челзи поготово)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Јас за натпреварот со В.Хем нема да сум дома, па ај ако има некој кандидат да ми прати порака после натпреварот како завршил ???
Ке му остаам број на ПП.. ако нема со здравје..
Бдв... Ние играме во Сабота со В.Хем со 13:45ч, а Челзи во понеделник, па ако тепаме, тие ќе играт под притисок...!!!
i posle nie imame poveke denovi za odmor!!kako ne...ocigledno FA ne e so nas taka da...
West Ham ni se stari dolznici.da ne bevme nie tie sega ce igraa so Watford i kompanija,nekako moraat da se odolzat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom