Greatest Hits 9 @ Скопски Саем, 10.03.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
може ќе бидам офф али да прашам....ова има некаква врска со она white dimension ? читав на фб ивентот и нешто спомнато беше ама не разбрав баш.....

може ќе бидам офф али да прашам....ова има некаква врска со она white dimension ? читав на фб ивентот и нешто спомнато беше ама не разбрав баш.....

во жарот, кога уважените гости од Батинци, Чучер Сандево и Долно Лисиче ќе се скмнат по рамбовки, сака - нејќе настанов е редовно white dimension

guys.....дали ќе може на пример директно да дојдам во 1 часот оти сакам да прескокнам тоа шабанаријата повеќе ми се оде за програмата што почнува од 1 т.е. диџеите ? или ќе мора да се кмише уште од 8-9 да се фате место едно друго ?

Приморан сум да не присуствувам на овој „грејтест“. :(

guys.....дали ќе може на пример директно да дојдам во 1 часот оти сакам да прескокнам тоа шабанаријата повеќе ми се оде за програмата што почнува од 1 т.е. диџеите ? или ќе мора да се кмише уште од 8-9 да се фате место едно друго ?
Иди кога сакаш. Место има секогаш. Знам дека на првиот или вториот грејтест хитс за галеријата важеше истата карта па јас и другарчињата горе си ѕенѕавме на раат и од горе фаќавме сеири.

Sto da bidne, ke bide zurka :D Ekipa spremna, neznam za vas....plus spremame uste nesto golemo za naredniot mesec, taka da....ke bide bogami zatisje pred burna najava :D:D

Ќе може некој да ми каже како изгледаат картите ?
Бев да купам и типот ми вика "Кажи ми како изгледаат, јас незнам"
И јас реакција WTF ?! -.-
Па ако може некој да ми објасни па да се вратам и да земам.
Фала.

Ќе може некој да ми каже како изгледаат картите ?
Бев да купам и типот ми вика "Кажи ми како изгледаат, јас незнам"
И јас реакција WTF ?! -.-
Па ако може некој да ми објасни па да се вратам и да земам.
Фала.
Еве :)
Picture_11.jpeg

Сега купил еден другар само картите се вакви Photo0009.jpg
Која е разликата ?

Сега купил еден другар само картите се вакви Прегледај го приврзокот 40875
Која е разликата ?
и мојата карта е ваква...
ај ако знае некој дали има некаква разлика нека пише :D
Па разликата е оваа јас ја купив 150 ден од Тобако. Таа можеби е купена 200 и од друго место, не од Тобако.

Мојата е купена од Југотон.
Затоа ми беше чудно, али ок фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom