П
Пепси_
Гостин
може ќе бидам офф али да прашам....ова има некаква врска со она white dimension ? читав на фб ивентот и нешто спомнато беше ама не разбрав баш.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може ќе бидам офф али да прашам....ова има некаква врска со она white dimension ? читав на фб ивентот и нешто спомнато беше ама не разбрав баш.....
Иди кога сакаш. Место има секогаш. Знам дека на првиот или вториот грејтест хитс за галеријата важеше истата карта па јас и другарчињата горе си ѕенѕавме на раат и од горе фаќавме сеири.guys.....дали ќе може на пример директно да дојдам во 1 часот оти сакам да прескокнам тоа шабанаријата повеќе ми се оде за програмата што почнува од 1 т.е. диџеите ? или ќе мора да се кмише уште од 8-9 да се фате место едно друго ?
и мојата карта е ваква...Сега купил еден другар само картите се вакви Прегледај го приврзокот 40875
Која е разликата ?
Сега купил еден другар само картите се вакви Прегледај го приврзокот 40875
Која е разликата ?
Па разликата е оваа јас ја купив 150 ден од Тобако. Таа можеби е купена 200 и од друго место, не од Тобако.и мојата карта е ваква...
ај ако знае некој дали има некаква разлика нека пише![]()